Godmorgonmys!

Innehåller annonslänkar genom reklam för H&M

Godmorgon vänner!

Här har jag startat dagen tidigt i vanlig ordning. Hörni, nu ääääär det väl ändå mysigt att kliva upp i ottan till alla julljus som står på. Hos oss står dom på dygnet runt, alltså granen och julstjärnorna i fönstren. Älskar att komma upp till myset på morgonen. Brukar gå runt och tända ljus en stund först innan jag tar tag i allt.

Sparade vår glöggflaska till en ljusstake. Jag som älskar grankvistar ska hämta en liten grankvist som jag ska stoppa ned i flaskan i lite vatten. Så fint! Har redan står lite i den lilla glasgranen på skåpet i vardagsrummet.

Hörni det nalkas lite temadagar här framöver. På fredag den 17/12 är det Jultröjans dag. Hittade några jättefina jultröjor som inte var sådär superpråliga som de flesta brukar vara.

Jultröja 1 HÄR // Jultröja 2 HÄR // Jultröja 3 HÄR // Jultröja 4 HÄR

På Lördag är det Kakans dag. Där finns ju en miljard kakor att hämta inspiration ifrån. I såna här tider tänker jag att det är extra gott med någon saffranskaka eller med smaker av pepparkaka.

Här får du några tips:

Snabba Saffranskakan

Kladdkaka med saffransfudge

Saffranskaka med pepparkakskola

Där fick du några tips på goda kakor att baka tills dess. Idag ska jag själv ta tag i lite bakning. Ska fylla upp frysen med diverse godsaker till juldagen när vi ska vara här. Det blir saffranskolakakor bl a.

Nu håller den här på att puttra ihop en kaffe till mig som bäst. Alltså sååå nöjd med den här kaffemaskinen, så galet gott kaffe.

Ha en fin torsdag så hörs vi snart igen! Ska berätta lite om den där själsreningen som jag gjorde igår. Så spännande och häftigt!

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
2 years ago

Vilka kaffe kapslar tycker du bäst om? Älskar din blogg ❣

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
2 years ago

Men åh! Tack vad himla glad jag blir. Tänker du på smaken då? ♥️

Jenny
Jenny
2 years ago

Namnet på kapslarna tänker jag på. Ha en helg❣

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
2 years ago

Åh gud jag tog så många olika, måste kolla igenom. 😅♥️

Jenny
Jenny
2 years ago

Du får gärna tala om vilja du tycker bäst om❣

Img 6680.jpg

Nästa inlägg

Godaste matjestårtan

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x