Effektiva och en perfekt lördag

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon vänner!

Ska alldeles strax gå upp och baka en massa, vi ska ha lite adventsmys här hemma idag så nu ska här testas att baka massa nytt julgott. Kommer recept sen såklart.

Igår startade dagen på padelbanan igen. Igår mötte vi Helena & Mats för en match. Så kul! Perfekta starten på morgonen. Sen var det hem och jobba och äta frukost. Senare skulle Tony & Milo stå utanför ICA ju och sälja julgranar. Tony kom hem som någon form av julgransproffs. Haha! Han kunde mer om julgranar än han kunnat på hela hans livstid. Nästan så jag tror att han nu drömmer om att köpa mark nu och börja odla julgranar. Haha! 😂😂😂

Efter Tonys föreläsning om julgranar så for vi till IKEA. Vi behövde köpa grejer till kontoret, och visst….kanske kan man göra roligare saker en lördagseftermiddag men idag nu när det är Söndag och fjärde advent så är det najs och ha allt sånt gjort. Himlen var magisk även om jag inte fick med känslan, det är ju något alldeles fantastiskt med himlen alltså. Jag ÄLSKAR när den skimrar i rosa, känns som alla dom vi har i himlen ger oss lite extra kärlek just då.

Hade på mig min nya >>kappa<< (klickbar länk) igår, nej men jag äääääälskar den alltså. Så perfekt på alla sätt, formen, färgen, längden, hur den värmer. Ja men perfekt! Den här kommer jag förmodligen bo i hela vintern nu. Passa på att kika in på deras JÄTTEREA nu, upp till 60% rabatt på massor av varor. HÄR hittar du rean.

Vi har nog aldrig varit så effektiva på IKEA nångång. Vi gick in och skaffade det vi skulle och sen ut. Jag hann väl grabba lite stearinljus på vägen men det var typ allt. 😀

Efter IKEA så hämtade vi upp Milo och åkte vidare till Pinchos. Milo har önskat sig Pinchos under en längre tid så igår lyckades vi haffa ett bord. Så gott! Menyn var uppdaterad så det var extra härligt. Vi älskar Pinchos i vår familj.

Kvällen avslutades hos grannen, en riktigt trevlig kväll. Nu har inte jag tid och såsa här, måste sätta igång med dagens bakning. Önskar dig en supermysig advent så hörs vi sen.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godaste Skagentoasten och Stockholmshäng

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x