ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sista minuten julklappstips

Innehåller annonslänkar för Partykungen, Lindex, Matsmart, Cellbes, NordicFeel, Great Days

Här kommer lite sista minuten tips på julklappar! Jag köper alltid saker i sista minuten, är väl en dålig vana gissar jag. Många nätbutiker har imorgon (Måndag) som sista dag att handla för att få hem det till jul.

TILL TONÅRSKILLEN

Första doften som tonåring, en perfekt start måste vara ett känt märke från en riktigt stor fotbollsspelare. Detta är Milos första doft och han älskar den! Finns HÄR.

Björn Borg kallingar (50% rabatt), köper XS/S i herrstorlek till Milo // Peak Perfomance hoodie (köper juniorstl 170 till Milo, halva priset jämfört med vuxen. // Zlatan body wash/deo // Pyjamasbyxa(supertrendigt bland ungdomar) // Escaperoom(kul äventyr, Milo skulle älska det) // Spel ”Den som skrattar förlorar”. // Coca cola minikyl(lyx på rummet).

TILL MANNEN

Något som jag köpt till Tony i år är en liten serie från Rituals. Även om han inte säger något så kan jag se att han ju tycker det är lite mysigt med mina Ritualsprylar som står framme. När jag fick se att det finns till män också så inhandlade jag några grejer för att han ska få testa.

>>Shower Foam<<, doftar fantastiskt! Innehåller bambuextrakt. Bubblar till ett härligt skum när det kommer i kontakt med vatten.

Tyckte också det var dags för honom att börja tvätta sitt ansikte med produkter som är ämnade för det. Även mäns hud blir ju uttorkad och mer benägen att få linjer och rynkor när de använder vanlig tvål. >>Cleansing foam << är en skonsam ansiktstvätt som löddrar som tvål.

Köpte lite produkter till mig också, vad annars? Haha…. Bl a denna >>shower gel<< från RELAX serien. Innehåller helig lotus och jujubär, näringsgivande och lugnande. Den här ska jag använda när jag kör mina andningsövningar i duschen, då brukar jag tända ljus och ha lite mörkt. Alltså så otroligt lugnande och avslappnande. Ni kan inte ana vad det gör för kropp och själ. HÄR har du lite olika andningsövningar att prova. Tänker att man tvättar kroppen och låter det sitta medan man gör sina andningsövningar.

Kika in på Åhléns sida, där fanns det faktiskt massor med fina idéer på presenter till män. HÄR hittar du allt till män.

Tänkte också tipsa om lite erbjudanden som ligger just nu.

LINDEX – 25% rabatt på underkläder och nattplagg. Min favvo-BH som du ser på bilden finns i massor med färger HÄR. Du hittar alla underkläder HÄR och nattplagg HÄR.

MATSMART – Dagens Deal HÄR. Förutom det hittar du maaaaaassor med bra livsmedel och annat på Matsmart till kraftigt reducerade priser varje dag. Klicka in HÄR så kan du kanske få ihop allt gott till årets mellandagar och nyår.

NORDICFEEL – 20% rabatt vid köp för 299 kr, 25% rabatt vid köp över 899 kr. En av mina absoluta favoritnätbutiker när det kommer till skönhet! Kika in deras fantastiska presentaskar med hur härliga produkter som helst HÄR. Kolla också in deras sida med julklappstips HÄR.

CELLBES – har en fantastisk vinter-REA som pågår just nu. Rabatt upp till 60%, såg några klänningar man lätt hade kunnat tänka sig till nyår. Kolla in DENNA dröm i svart spets, eller DENNA glitterklänning som ser så skön ut! HÄR hittar du hela REAN.

Älskar Cellbes. Jag har gått all in på myset och underkläderna till julen. Kolla bara!

En ”shaping” body. Den här är såååå bra. Perfekt under klänningar, ja men faktiskt alla plagg man har. Skön på och ger stöd.

Världens skönaste mjukaste Sweatshirt klänning. Skönaste materialet jag haft tror jag. Obs: Stor i storlekarna. Detta är en M och jag drunknar nästan i den. Men i love it! Mys på hög nivå!

Huvtröjeklänning (REA nu) kallar jag den här, sååå galet skön på! Den här kan man använda till vardags också precis som klänningen ovanför.

Jag har hittat jordens skönaste nattlinne också. Kan man bo i den här för resten av året nu?

Japp, det var lite tips! Nu ska jag fortsätta baka här. Hörs sen!

Kram Nina

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00