Var rädd om dig!

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Godmorgon vänner!

Här blev det en vansinnigt tidig morgon. Tog en långpromenad igår kväll i mörkret så jag vet faktiskt inte om jag somnade bara därför , som en klubbad säl i soffan, alldeles för tidigt. Åh, jag har kommit av mig med mina promenader, padeln slukar all träningstid numera. Men, igår fick jag bara en sån craving att ge mig ut, och gissa om jag hade saknat det utan att ens veta om det. Allt i min kropp mår sååå bra av dessa promenader så nu måste jag lova mig själv att faktiskt prioritera dessa dagliga turer. Har t.o.m känt en gnagande ångest och oro som gjort sig påmind hos mig, så att prioritera bort mina promenader är nog det dummaste jag gjort. Fått lite krånglande mage också på köpet. Nu när jag sitter här och skriver till dig kommer jag på fler och fler saker som blivit sämre, och det är efter jag slutat promenera. Tack för min blogg säger jag. Det är många gånger som jag satt mig och skrivit saker och under tiden jag skrivit så har jag kommit på mer och mer medan jag skrivit. Som att när man sätter ord på tankar så blir de mer klara för en, som att en suddig dimma skingras och man får klarhet. Häftigt!

Reflexvästen var på! För visst har ni reflex när ni är ute och går i mörkret? Gud, jag vet inte hur många ggr man blivit livrädd när en människa plötsligt dykt upp från ingenstans när man kört bil. Livsfarligt! Så läskigt lätt att köra på någon som man inte ser. Detta är ett så himla bra köp som jag gjorde för flera flera år sedan. Försökte googla nu om jag kunde hitta min väst men nope. Denna var slut sen länge. Det finns reflexband, som typ hängslen man kan ta på sig också. Sen såg jag att Cellbes hade massa bra som man kan använda på mina promenader i mörkret.

Reflekterande jacka // reflekterande mössa & vantar // reflekterande tjockvantar // vadderad reflekterande jacka // vindbyxor med reflekterande revärer (dessa har jag) // reflekterande mössa

Har du vovven med dig på promenaden också så finns det reflekterande hundtäcken i olika utföranden. Som sagt, bär reflexer av något slag om ni är ute och går i mörkret. Så svårt att se såhär års, helst om man är helt mörkt klädd också.

Den här bilden brukar jag tänka på. Du syns ca 20-30 m om du är mörkt klädd i mörkret. 60 m med ljusa kläder och 125 m med reflex. Värt att tänka på! HÄR är en jättebra video på hur man syns i mörkret beroende på om du har reflex och vilka reflexer du bär. Var rädda om er därute. 🤍

Nu ska jag fortsätta jobba här. Ska också förbereda lite mys till imorgon, vi har nämligen julavslutning med padeltjejerna med respektive. Imorgon ska vi ses här på lite mys innan vi drar och bowlar och äter ihop.

Idag har Milo sin sista riktiga skoldag. Imorgon är det julavslutning och det har han sett fram emot. Vi med! 🤍 Ha en fin måndag och sista vecka innan jul. Hoppas du är i fas och inte behöver stressa så mycket.

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica Melgar
Jessica Melgar
2 years ago

Till din mage: super synbiotics!!!!!! jag har aldrig sett på maken. Mina problem är att jag aldrig gått på toa innan jag började med detta pulver. nu är det som en klocka- varje morgon. Professorn som står bakom detta är oxå en imponerande gubbe på +90 år. googla så får du se, jag lovar att du inte kommer att ångra dig.

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica Melgar
2 years ago

Tack för tips! Dock så kan jag inte ta det ser jag, innehåller oligofruktos vilket är typ det värsta man kan ta med IBS. Men härligt att det funkar för dig. ♥️

Maria
Maria
2 years ago

Jätte bra att du tar upp om vikten av att använda reflexer Nina, det är allt för många som inte använder reflexer när dom är ute i mörkret. Tänkte fråga var du köpt din reflex väst? Har inte lyckats hitta någon sån svart.
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
2 years ago

Den köpte jag på H&M för säkert 8-9 år sedan.

Ja, så viktigt med reflexer. Vårt mörka klimat är livsfarligt i trafiken.

Kram ♥️

Img 6709.jpg

Nästa inlägg

Sista minuten julklappstips

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x