Livets överraskning

Godmorgon vänner!

Och god fortsättning, hoppas ni haft en fin jul allihopa. Här har jag haft några dagars julledighet och det har varit så skönt. Att släppa allt för en stund (nåväl, har man det jobb jag har så släpper man det aldrig helt men ändå….) var riktigt skönt! Vi har haft en väldigt lugn jul, några som insjuknat i influensan (ej covid) som föll bort från julfirandet men annars ett väldigt lugnt och fint julfirande.

Men vi tar allt från början….

Det blev några turer till Mall of Scandinavia eller MOS som det också heter.

Jag unnade mig nya naglar och tår lagom till julfirandet. Så skönt! Tårna måste jag bara fortsätta med, tänk att man slipper avskavt nagellack på fossingarna då. Det är nämligen bland det allra värsta jag vet. Naglarna på händerna har jag gjort länge, skönt för er också när jag har händer med ofta både i film och här på bild. Hahaha….mina avbitna med söndertrasade nagelband kan jag lova att ni vill slippa. Konstigt nog har jag aldrig trasiga nagelband när jag gör naglarna.

Restaurang Egon blev en av favvorestaurangerna på MOS. Pizzabuffe och goda hamburgare bland mycket mycket annat. Väldigt mysig miljö också, lite som i fjällen.

Nöjda och klara med julshoppingen! Den känslan alltså…. Den går inte av för hackor. Dagen innan uppesittarkvällen och allt.

Något som jag inte alls hade räknat med var att jag skulle få uppleva mitt livs största överraskning morgonen innan julafton. Mina nära och kära (förutom min lilla familj) visste och hade planerat detta i flera veckor. Vi skulle ha vår årliga fika med vår pappa på torsdagen istället enligt överenskommelse med mina föräldrar, dom surrade om att det var så stressigt på julafton osv. Jaja, tänkte jag, vi gör så. På morgonen ringer mamma mig och säger att det strular med bilen, och frågar om jag kan komma och hämta pappa. Såklart! Jag knatar in för jag tänker att pappa säkert inte är riktigt klar ännu.

Dessa klipp är saxade ur Theddes video som han filmade på mig när han plötsligt stod i mamma & pappas vardagsrum. Ja men precis, mitt livs överraskning var att min Thedde dök upp här hemma till jul fast han inte skulle. Han skulle ju fira med tränarkollegor för att han hade för mycket ler jobb hemma i Schweiz. Alltså, den CHOCKEN! Gud vad jag grät! Jag hulkade verkligen av gråt, fullkomligt chockad. Aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv. Bland det första jag sa var: ”Du har flugit utan att jag hållit koll på dig med flightradar.” Hahaha! 😂 Ni anar inte, den lyckan i bröstet jag haft över att jag fått haft Thedde hemma över julen, alla barnen samlade. Kan inte med ord förklara.

Det tog verkligen tid för hjärnan att koppla att han stod där, blev liksom rädd för honom först. Haha! Tydligen har han försagt sig några ggr men lyckats manövrera bort mig, jag har inte fattat något alls. Jag har verkligen fattat nada. Bara tänkt att vi måste köra massor med FaceTime på julen. Sorgsen i hjärtat men ändå accepterat att det är som det är, han skulle komma hem den 27:e var planen så jag har tänkt att vi får ta igen då.

Ja men ni fattar! Att vara så bortblåst verkligen och inte ha en aning. Det var riktigt häftigt. Den chocken och lyckan visste inga gränser, så glad att han gjorde det så. Julen blev verkligen extra allt tack vare detta.

Gissa om det var mysigt att ha ”Uppesittarkväll” hemma med alla barnen samlade. Provsmakning av skinkan och Bingolotto. Sååå lycklig i mammahjärtat! ♥️

Fortsätter och berätta om julafton och juldagen i nästa inlägg. Ska dricka lite Sellerijuice här och äta lite frukost.

Kram Nina

129
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
2 years ago

Bästa julklappen, alla barn samlade 🙂🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
2 years ago

Verkligen! ♥️🙏🏻

Marie
Marie
2 years ago

Så härligt, vilken surprise ❤ alltid härligt med barnen samlade. Tårarna rann när jag kollade på filmen 😭

Annica
Annica
2 years ago

Alltså när jag såg din händelse 😭😭😭❤️❤️❤️ varenda hårstrå reste sig på min kropp, mina ögon tårades och mitt leende var extremt stort för din skull 😍 , för er skull🤩. Vilken överraskning 🙌💝. Vi gjorde så mot vår minsta dotter för några år sedan, med en av hennes mostrar som hon stod så nära och bor 60+ ca mil bort❣️. Exakt samma ramla ihop chock glädje tårar som du 🤗♥️. Nästan så vi blev oroliga att hon skulle ”falla igenom/tappa det” så vi nästan fick lyfta upp henne och påminna henne andas hjärtat andas, sååå ja jag höll andan också när jag såg filmen på dig Nina och den alldeles alldeles underbara överraskningen att han stod, var där 💖. God fortsättning till dig och de dina 🎅🤶🎄♥️ Kram A 🤗

Sofia
Sofia
2 years ago

Vilken genuin lycka och kärlek i den där filmsnutten ❤️Tack för att du delade med oss och god fortsättning 🤶🏻

Img 7116.jpg

Nästa inlägg

Karlssons Frestelse – Skinkjansson

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x