Hejdå Sälen

Oj oj, nu längtar jag till rutiner och mer sömn. Så kan jag väl säga, herreminjeee så dåligt jag sovit nu några nätter. Det är nästan en skämt, som att jag hamnat i helt fel dygnsrytm på något vis och sover bara några timmar och är sen vaken. Men men, jag brukar ”sova ikapp” och komma tillbaka efter några dagar. Ska dessutom boka tid till ”tantdoktorn”. Ja eller klimakteriedoktorn kanske är mer rätt ordval. Nu ska vi få ordning på torpet tänkte jag. Idag åker vi i alla fall hem. Resväskorna är redan packade och i bilen, alla skidgrejer också. Vi ska bara äta frukost, duscha och göra oss i ordning för att sedan åka hemåt. Kanske blir det ett stopp på en Våffelstuga. Men sen, ja sen är det tillbaka till nyttigare och hälsosammare mat, samt rutiner. Nu har jag svävat ut i veckor och känner verkligen hur magen börjar balla ur och själen börjar bli orolig. Längtar till Veckomatsedlar, överfulla frukt och grönsakslådor i kylen, promenader, padel och normala mattider. Visst, motion har vi fått här också, för jisses vad det tar på en att åka utför. Men ni fattar….

Igår var vi och spelade bowling igen! Jag vann! Whoop whoop, Mrs Champion här om jag får be. Ni som följer mina Instastories vet vad jag menar. Tävlingsmänniskan lyckades, ja ja det är en på miljonen men när det händer är det underbart. Sen att Tony började slarva på slutet för att få en bra match, ja det hör inte hit. 😀 Det roliga är också att Milo är med i matchen nu. Han var inte många poäng efter oss så snart är det han som sopar banan med oss. Var inte längesen som vi fick ha staket uppe för att han ens skulle träffa käglorna.

Nähe, nu ska jag brassa i ordning lite sellerijuice till mig. Sen dusch och fix för att sätta sig i bilen i några timmar. Tack Sälen för denna gången, har varit helt fantastiskt tycker vi alla.

Hörs sen!

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7771.jpg

Nästa inlägg

Oro och mysiga fjällvärld

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x