Underbar fika

Hejsan svejsan!

Som jag har sovit sedan vi kom hem alltså. Det blev som en käftsmäll nästan, har man sovit krattigt i flera nätter så är det som att när kroppen till slut slappnar av så sover den ifatt. Allt! Idag på eftermiddagen skulle jag ta en powernap, sov i 5 timmar. Haha! Vi var och spelade padel i morse, duschade när vi kom hem och sen fastnade jag i soffan. Jobbade undan lite, sen blev jag trött och tänkte att jag skulle sova en stund. Haha! Förstår ni chocken när jag vaknade närmare 8? 😂

På vägen hem från Sälen skulle vi äta våfflor. Eeeeh, det gick ju sådär kan man säga. Det stället vi letade efter var ute i tjottahejti, på en skid & skoterled. Dit tog man inte bilen. Vi gav upp och började åka hemåt istället. Googlade lite och hittade till slut detta stället i Malung. Jannesgårdens café. Alltså huset! Vilken dröm! Såhär skulle jag vilja bo, i ett sekelskifteshus med dubbeldörrar och dragiga fönster. Haha….nej men detta är verkligen en dröm. Där skulle jag vilja ha ”Tomten är far till alla barnen” jular, ja förutom all drama då. 😂

Charmigt! Kakelugnar, olika rum, gamla möbler, tapeterna, gardinerna, ja men hela huset bara andades sekelskifte. Där hade jag kunnat stanna i timmar.

Hembakade bakverk som trängdes på söta små fat, smörgåsar och t.o.m hemgjord glass. Svårt att bestämma sig för vad man ville ha. Kunde inte bestämma mig så jag tog 2 olika bakverk. Haha…

Vaniljgrotta med brynt smör och kardemumma, hur magiskt? Milo som inte ville ha något bakverk hängde på mig på mina bakverk. Han åt halva den och tyckte det var såååå gott. Tog också Pinocchiotårta, nej men den alltså….. dreglar bara jag tänker på den. Milo åt halva den också, det godaste han hade ätit sa han. Haha, från att inte vilja något alls till att äta av allt. Startade dock med varma mackor med salami & briefyllning.

Vi rullade ut därifrån sen. Haha, har fått betala dyrt för det där med magont men det var det värt. Som sagt, nu kör vi mer hälsosamt igen.

Det var härligt att komma hem, katten var euforiskt glad och krämig. Har inte lämnat min sida sedan vi kom innanför dörren. Oj vad hon pratade med mig, högljutt nästan. Men hon hade blivit väl omhändertagen här hemma, såg ut som om hon gått upp i vikt faktiskt. Dom har gött henne här hemma. 😀

Jaha, nu ska vi slå på en film här. Ha en mysig kväll fina ni.

Kram Nina

91
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Li
Anne-Li
2 years ago

Hej, jag har för mig att ”Baktankar med Bob” har ett recept på vaniljgrottor med brynt smör och kardemumma socker.

Ha en fin helg!

niiinis
niiinis
Reply to  Anne-Li
2 years ago

Ska leta upp! Tack! ❤️

Img 7847.jpg

Nästa inlägg

Dags att börja leva sundare…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x