ANNONS

Dags att börja leva sundare…

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Ja, nu sitter jag här i bilen och skriver till dig. Sitter och planerar lite inför kommande månad. Sitter också och skriver lite olika Veckomatsedlar, haha…. Du hör ju hur pepp jag är på att leva lite mer sunt igen. Längtar efter en pigg & stark kropp och knopp.

När jag lever sunt så äter jag en hel del veganskt, det gör underverk för måendet. Sen äter jag både fisk och fågel lite då och då så jag inte dippar för mycket i järnvärdet. Tänkte tipsa om lite gott och nyttigt.

Något som är superbra att ha hemma då är >>linser<< av olika slag. Relativt högt järnvärde, god källa till protein, gott och mättande. Ett bra substitut för animalier.

Brukar ofta göra min nyttiga >>LINSGRYTA<< då, så god och perfekt att ha i kylen eller frysen, bara värma på.

Den här >>LINSPASTAN<< med smak av citron och vitlök är en annan favorit.

>>LINSSOPPA<< med lite sting i är också så god, Tonys favvo!

Något som jag alltid köper på mig också, massor med burkar faktiskt, är krossade tomater. >>Kung Markattas krossade tomater>> är småkrossade och smakar gott på riktigt och inte bara vattnigt.

Köper du falukorv med hög kötthalt kan du t ex laga denna supergoda >>Tacokorv i ugnen.<<

Eller den här nyttiga >>Medelhavsgrytan.<< Byt ut vanliga pastan mot linspasta, rårispasta eller fullkornspasta så är det ännu nyttigare.

Baka nyttigt pannbröd med >>bovetemjöl<<. Det här pannbrödet som du slänger ihop på några minuter blir supernyttigt om du byter ut Creme Fraiche mot t ex kvarg.

Klicka på bilden här ovan för att komma till Matsmarts stora mellandagsrea. Upp till 95% rabatt. Galet!

Kram Nina

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00