ANNONS

Inredningsinspiration

Goddagens älsklingar!

Vi har hunnit med lite padel på morgonen. Redan kl 09 hade vi tid för att spela mot exet Mange och Maria. Vi försöker spela minst en gång i veckan tillsammans med dom. Så kul är det! Nu får ni (som är intresserade av padel) hålla utkik på min Padeltastic sida också, snart händer det grejer där. HÄR hittar du instagramsidan. Söndag in the house och jag finurlar på vad vi ska äta idag? Är sugen på något riktigt gott. Vi har för övrigt haft en superlugn helg här hemma. Vi har bara varit inomhus i stort sett, någon promenad och lite padel som sagt är typ allt vi mäktat med. Jag har så galet dålig energi just nu, jag vill samtidigt göra maaaaaassor här hemma.

Köpte i alla fall krispiga tulpaner och fyllde på fruktfatet. Har ju börjat göra färskpressad juice åt oss varje morgon här hemma. Så gott och så galet nyttigt och fullspäckat med massa vitaminer som vi behöver just nu. Måste ju försöka pigga till mig lite känner jag. Som sagt, vill ju göra massor här hemma. Julen ska ju packas ned senast på torsdag, tror att vår jul får hänga kvar ända tills dess. Jag var inte riktigt klar med julen känns det som.

Jag har dock börjat plocka ned den, sådär lite lite i taget. Har lärt mig att gör jag det för plötsligt så känns hemmet som ett stort gapande hål ju. Alla härliga ljuskällor som försvinner lämnar kvar mörker och tomhet. Jag försöker att fylla upp mörkret som blir, ersätta med en annan ljuskälla osv. Satt och kikade på Mio och hittade massor med fint som jag blev så inspirerad av.

Doftset // Vas // Ljushållare // Lampa // Kudde // Soffa // Matta // Soffbord // Sideboard // Fåtölj

Dova sköna färger i ett vardagsrum lugnar ned hela rummet. Naturmaterial som blandas med beige är ju en trend som håller i sig. Det förstår jag med tanke på vad det gör med ett rum. Att kliva in i ett sådant vardagsrum är som att bli kramad av en enda snäll filt. Sen lite fina lampor som ger ett sånt där här härligt varmt ljus. Så mysigt!

Matbord // Stol // Vas // Ljusstakar // Konstväxt // Matta

Ääääääälskar färgerna! Nu när jag testat detta tillsammans så överväger jag om inte dessa stolar kanske ska få flytta hem till oss? De ser så otroligt sköna ut att sitta i, viktigt om man sitter på en middag i timtal. Älskar färgerna också, så snyggt ihop! Jag gillar ju att få in svart som bryter av lite.

Tallrik // Djup tallrik // Bestick // Vinglas // Drickglas // Vas // Ljushållare

En matchande dukning till matbordet och matrummets färger kanske? Åh, nu vill man bara sätta tänderna i allt och sätta igång. Men var är min energiiiiii?!?

Vi får se om jag får ihop någon mat här hemma med den här energin som jag har? Haha…. Kanske blir det en sån här färdigrätt? Såna här brukar vi ha i frysen. Helt perfekt att bara värma på om man inte orkar laga mat, tycker dom är riktigt goda faktiskt. Jag köpte på Coop, kanske finns det på fler ställen också?

Nehe, nu ska jag försöka göra ett ryck! Får se om det blir något….känner jag mig och Tony rätt just nu så blir vi väl liggande med film här i soffan idag.

Önskar dig en fin Söndag. Här inne ska du få en veckomatsedel senare.

Kram Nina

69
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
2 years ago

Så gott med färskpressad juice, jag tar alltid apelsiner och citroner till mig och mannen varje morron. Sen är jag en banan älskare jag är nog riktigt släkt med aporna haha. Gillar också inrednig, mycket blommor och andra saker och mycket ljus i varje hörn. Härligt och vila sig på söndagen och se film det är så livet ska va inte alltid en massa måsten.
Fortsatt fin söndag/MH Österlen

niiinis
niiinis
Reply to  MH
2 years ago

Ja det är verkligen såååå gott, sån skillnad mot den köpta på affären. Jag gillar också banan, minst typ 3 per dag. 🍌🍌🍌

Kram

Img 8117.jpg

Nästa inlägg

Helstekt rostbiff med jättegod gräddsås

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x