Teenage rum FÖRE/EFTER

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes & Mio

Hej finisar!

Nu är jag här igen. Fullt upp fullt upp men nu är det Lördag och lite lugnare tempo igen. Så otroligt skönt. Vi har spelat padel på morgonen, nu äter vi långfrukost vid TV:n.

Har ju massor och berätta för dig så jag får nog kanske dela upp inläggen lite. 😀 Vi börjar med makeovern i Milow rum. Wow, alltså vår pojke springer hem från skolan för att få hänga på sitt rum. Han ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR det. Det är verkligen hur härligt som helst att se.

FÖRE

Ja som sagt, Tony hade hunnit göra kaos i rummet innan jag hann ta förebilderna. Men jag tänker att ni kanske få en bild av hur det såg ut innan.

EFTER

Fåtölj HÄR // Lampor HÄR // Gardiner HÄR // Matta HÄR (så billig) // Konstväxter HÄR // Krukor HÄR // Pläd HÄR

Här har ni hur det ser ut efter. Ett rum som han nu kan bli helt vuxen i. En egen stor TV, det är vår gamla (som var lite slarvigt avtorkad). En myshörna att sitta och plugga i med något gott att dricka och äta bredvid.

FÖRE

EFTER

Sänggavel HÄR // Vägghylla Mässing HÄR // Sammetsgardiner för garderob HÄR // Väggkrok Mio // Kuddar HÄR // Påslakanset Mio // Taklampor Clas Ohlson // Vägghylla i trä // Vägghylla i ek Clas Ohlson // Ledbelysning vid taket HÄR

Jag rensade ur hans garderob, där bakom gömmer sig hyllor med kläder och några plastlådor med kallingar, fotbollsstrumpor, strumpor, benskydd och sånt. Lampan i taket gjorde vi av 3 olika lampor som vi satt ihop.

Här har vi spelhörnan. Vi ska inhandla en ny gamingstol med lite högre rygg nu när han blivit längre. Sen är vi klara. Vi är verkligen supernöjda själva, roligast av allt är att han är så galet nöjd och vill hänga där i sitt rum hela tiden nu. Vi får tvinga ned honom när vi ska äta och när vi vill träffa honom. Haha…. Men det är kul, det är som det ska vara.

Färgen på väggarna är min favorit, KOALA från Rusta.

Vi hörs sen igen.

Kram Nina

77
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
2 years ago

Vad fint ni gjort det! Förstår att Milo är nöjd! 😊

Img 8352.jpg

Nästa inlägg

Spetskål med brynt smör och hasselnötter med fetaostkräm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x