Så nöjd med min hårvårdsrutin

Aaaah, äntligen en dusch. Ja, duschen blir lite mer sporadisk när man är sjuk. Jag brukar köra en ”heybaberibadusch” när jag är sjuk. Vaska av sig lite under armarna och sånt så man inte blir utkastad av familjen typ. Man är ju allt annat än sugen på en hård dusch där det känns som huden ska förgöras av de hårda duschstrålarna när man är sjuk, tog dock en när feberdagarna var över. Å så nu då när man börjar bli frisk och livet återgår till det mer normala, sån skön känsla. Alltså känslan just nu när jag sitter här med rent, fönat och glansigt hår. Hur underbart! 💫

Något som jag dock märkte nu när jag var sjuk var att mitt hår inte alls blev så skitigt som det blivit förr. Innan jag glömmer så måste jag först dela med mig av rabattkoden nina20 som ger dig 20% rabatt på ett köp på dessa fantastiska produkter. I alla fall, nu har jag tvättat håret med dessa DETOX-produkter i ett par månader och kan säga att jag är så galet nöjd. Jag har nog aldrig haft ett renare hår fast jag bara tvättar det typ 1 gång per vecka. Jag har nog halverat användningen av torrschampo också, och de gånger jag är riktigt svettig efter padeln så sköljer jag det bara med vatten och har i en liten skvätt balsam.

Under your skin är ett Svenskt märke som startades av en mamma/dotter duo där de ville eliminera alla skadliga och onödiga kemikalier i hår- och hudvård. Jag som ständigt letar riktigt bra och naturliga produkter blev superglad när de frågade om ett samarbete, testade produkterna först ett par veckor. Blev golvad direkt och kommer förmodligen aldrig att byta. Till håret är det nämligen extra svårt att hitta naturliga produkter som är bra har jag märkt. Ja tills nu då. Jag har också lagt till ytterligare en produkt och ska också testa både schampoo och balsam i samma serie (Hair Growth serien), för detta har jag hört ska vara supermegabra för oss som vill ha riktigt långt, tjockt och välmående hår.

Såhär ser min hårvårdsrutin ut:

1) Schamponera håret först 1 gång. Som du ser så behöver jag inte särskilt mycket till att tvätta håret även om jag har hairtalk. Skölj ur och schamponera det sen igen gång Nr: 2. Här känner man verkligen att håret detoxas ifrån alla konstiga tillsatser och grejer som man någonsin haft i håret. Det blir så galet rent. Det är nog det som man slås av först, hur rent håret blir.

2) Ha i balsam i håret. Här ska du även gnugga i det i hårbotten. Helst nu när det är riktigt torrt ute. Klimatet påverkar vårt hår oerhört mycket, och framförallt hårbotten. Låt det sedan sitta, gärna 5-10 minuter om du kan. 20 minuter så behandlas håret som vid en inpackning. Jag brukar låta mitt sitta i medan jag tvättar kroppen, rakar benen och sånt. Skölj ur ordentligt.

3) Handdukstorka håret, ha sedan i ”Hair Growth” serum i hårbotten. Ett aktiverande serum som stimulerar hårsäckarna. Innehåller ett naturligt extrakt som vetenskapligt bevisat stimulerar hårväxt. Har själv märkt skillnad bara på ett par veckor! Vad ska inte detta göra på sikt? Rekommenderas varmt om du tappar mycket hår, har tunt hår eller vill få långt hår.

4) Föna det torrt. Här tycker jag man hjälper till lite extra med att ge det glans. När du sedan drar med fingrarna genom håret så känner man verkligen att där inte finns någon beläggning kvar alls. Med andra schampo och balsam så kan håret nästan kännas behandlat på något vis. Här är det bara rent och glansigt helt utan frizz.

Så glansigt och fräscht. Älskar’t verkligen! Detoxkitet med både Schampo & Balsam hittar du HÄR. Är du intresserad av ”Hair Growth” schampo och balsam eller serum så hittar du det HÄR. OBS: Glöm inte rabattkoden nina20 om du handlar på sidan så får du 20% rabatt, det gäller nämligen på allt på hela sidan.

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
2 years ago

Jepp jag köpte detta till döttrarna i julklapp och har råkat prova det några gånger 🙂 Håret håller sig väldigt rent men sen använder jag ju värmeskydd och spray varje dag så måste tvätta det 2 gånger i veckan minst.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
2 years ago

Visst håller det sig rent! Älskar just det, hatar närkingen känslan av skitigt hår. 😀

jessica
jessica
2 years ago

Nu har jag beställt med din kod, ordning och reda 😘 vill också prova. ha en fin lördag

niiinis
niiinis
Reply to  jessica
2 years ago

Du kommer verkligen inte bli missnöjd! 🙏🏻❤️

Louise Karlsson
Louise Karlsson
2 years ago

Jag tvättar håret varje morgon när jag duschar. Om jag idrottar skulle jag aldrig drömma om att inte tvätta håret efteråt.
Jag gnuggar heller aldrig balsam i hårbotten. Det ska vara i topparna annars blir håret sjukt tungt.

niiinis
niiinis
Reply to  Louise Karlsson
2 years ago

Det sliter något oerhört på ett hår att tvätta det varje dag, hårbotten blir torr och gör så kvaliteten blir sämre. Därför försöker jag att tvätta håret så lite som möjligt. Kanske att ditt hår blir tungt av andra balsam, av detta blir det inte det minsta tungt. Bara fräscht och nytvättat.

Lisbeth andersson
Lisbeth andersson
2 years ago

Men snälla vad kul att du samarbetar med de igen! Sååå bra produkter. Ja har säkert lagt tiotusentals kronor på ekologiska produkter som lovat mycket men aldrig funkat. Nu har ja testat Underyurskin i snart 2mån och

WOW

Håret blir som nytt, först blir det rent på djupet och man känner verkligen strävhet av schampot för att sen återfukta max med balsamet

Förr tvättade jag håret nästan varje dag och nu knappt en gång i veckan

Dags att prova Growth serien också då jag tappat en hel del hår efter Coviddn

Nästa inlägg

Padeltastic

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x