Överraskningen DEL 1

Halloj älsklingar!

Ja här sitter jag i sängen på Steam och skriver till dig. Igår hade jag en överraskning åt Tony som jag vetat om redan innan jul. Igår hade vi nämligen 16 årig förlovningsdag och vi båda älskar att fira när det finns något att firas. Så igår hade jag beställt en liten staycation åt oss på Steam Hotell. Passade på att boka när de hade en rajd med bättre priser innan jul.

Här hade jag precis berättat för honom åt vilket håll vi ens skulle åka. Tror att han var förberedd på Stockholm men blev nog förvånad när vi åkte åt andra hållet.

Ja, och kameran finns alltid med såklart. Haha, ibland tycker jag han tar bilder på så konstiga saker och sen när jag får se dem på hans foto-Instagram (finns här) så är det hur häftigt som helst. Som ni ser så körde vi som sagt bilen mot Steam. Tony älskar Steam också och tyckte det var en toppenöverraskning. Hade han tyckt annorlunda hade han ändå aldrig vågat säga det, haha….

Vi var lite tidiga innan incheckning så vi satte oss här vid elden och vara mös alltid vi orkade. Tog in en tapas tallrik och ett varsitt glas bubbel och en öl.

Hepp! Nu hinner jag inte skriva mer? Vi har frukost bokad redan kl 07.45 så måste upp och byta om. Vi hörs sen igen så berättar jag mer.

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
2 years ago

Härligt med överraskningar. Njut av livet.
Må väl/MH

niiinis
niiinis
Reply to  MH
2 years ago

❤️❤️❤️

Img 9509.jpg

Nästa inlägg

Äntligen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x