Steam firandet

Innehåller annonslänk genom reklam för H&M

Bättre sent än aldrig eller hur brukar det låta? Haha…. Gud den här dagen började så lugnt och skönt tills vi kom på att vi sett fel på dagens padelmatchtid. Jag hade dubbelkollat och var säker på att det var kl 18. My ass! Kl 10.30 ligger vi fortfarande i sängen och vad tror du händer? Tony dubbelkollar (som tur är) och ser att matchen börjar kl 11. Tror ni vi fick bråttom? Ja men panik typ…. Vi hann och vi vann vår andra padelmatch. Ödmjukt säger jag då vi får kämpa för varje boll. Jag gjorde så löjligt många egna misstag idag så jag kunde typ inte annat än skratta till slut. Padelns förtjusning skulle jag säga. Men jag fattar inte hur jag kolla tiderna? Haha, verkar ha koll! NOT! 🤣

Nu, äntligen, tänkte jag visa er bilder från vår vistelse på Steam. Jag överraskade Tony med denna lilla ”fira 16 årig förlovningsdag”, bokade på Steam redan innan jul då de hade ett erbjudande.

Älskar man vara inte vikta toalettpapper? Lyx om du frågar mig. 😅 När vi fick checka in på rummet så svidade vi om till badrockarna och skulle ge oss av mot badet. Vi la oss på sängen gör att vänta på att klockan skulle bli 5. Det som hände var att jag somnade och sov i 2 timmar, det blev inget bad. Haha…. Vi fick prova badrockarna i alla fall.

Kom i alla fall upp och orkade ta tag i att göra mig i ordning. Hade på mig denna klänningen. Så fin är den, jag älskar den.

Vi åt så gott! Tony valde kött och jag fisk. Det är nästan alltid så. Vi satt länge och bara njöt. Atmosfären är ljuvlig på Steam. Det är som att man liksom hamnar i en skön bubbla när man är där. Älskar den känslan.

När vi var klara så orkade vi absolut inget annat än att stupa i de sköna sängarna på rummet. Sov små grisar bara en halvtimma efter vi la oss. Så skönt! Ibland är det så skönt med den där avkopplingen man får. När man bor borta såhär så finns det ju inget man kan göra liksom? Ja mer än att bara vara. Man kan inte ta tag i nå sysslor hemma som tvätt, plocka ur diskmaskinen, vika tvätt och sånt. Man kan bara vara och det är så otroligt avkopplande.

Vi hade tidig frukost bokad så när solen var på väg upp så gick vi in i den underbara inneträdgården och åt vår frukost.

Jag älskar ju frukost som ni vet, blev nästan skämmigt när jag hade varit och hämtat min andel. Haha….. Åt så jag rullade ut därifrån sen. 😀

Älskar alla detaljer på Steam. Allt från de fina stora brunnslocken till fotokonsten på väggarna. Magiskt!

Utvilade, glada och energifyllda brummade vi sedan hemåt igen. Tacksamma och nyfirade av ytterligare ett år av förlovning. Som sagt, vi gillar att fira saker, finns det en enda anledningen så firar vi. Vi pratade faktiskt om frieriet som faktiskt var upphovet till att vi firar det varje år. Tony, 26 år gammal, och sån ”rookie” på vuxenlivet. Ändå vågade han sig in på Guldfynd i kalla Januari för att beställa ringar åt oss. Gick med den där förlovningsringen brännande i fickan och kunde inte hålla sig till den 14:e februari som stod i ringarna. Nä, helt sonika stoppade han den i fickan den där fredagen den 10:e februari 2006 och så frågade han i soffan. Det var egentligen en rätt lång historia för jag trodde han skulle göra slut först…. Haha! Men det byttes snabbt ut till euforisk lycka. Jag har aldrig blivit friad till, så för mig var det ren och skär lycka att få säga ja. Ett halvår senare gifte vi oss i Frösthult kyrka där Tonys morfar varit kyrkvärd och numera ligger begraven på den kyrkogården tillsammans med sin fru och Tonys mormor. Det var fint att välja just den kyrkan. Men den dagen, ja det är ett annat firande. ❤️🌹

Nu ska jag sova hörni. Hoppas ni haft en fin helg och känner er någorlunda taggade för en ny vecka.

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A-C
A-C
2 years ago

Så fin du är i den klänningen!! (Sitter så mycket bättre på dig än på bilden på HM:s produktsida 💞)

niiinis
niiinis
Reply to  A-C
2 years ago

Men åh! Tack, vad snällt. ❤️❤️❤️

Img 9725.jpg

Nästa inlägg

Hjärtbakelser

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x