Hjärtbakelser

Hej finisar!

Tänkte bjuda dig på ett fantastiskt recept på hjärtbakelser. Dessa hjärtbakelser är så lätta att svänga ihop och blir löjligt goda. Perfekt som en munsbit skulle jag säga. Om du har ett stort gap, annars kanske det blir 2 munsbitar. Så underbart goda är dom i alla fall, du måste prova dessa hjärtbakelser.

Mer gott: BAKELSER (<klicka för alla recept)

Dessa hjärtbakelser är fyllda med vaniljkräm och grädde. Om du vill kan du även fylla på med lite jordgubbssylt så blir det nästan som en liten jordgubbstårta.

Världens godaste: JORDGUBBSTÅRTA (<klicka för recept)

Ett annat tips för dessa bakelser är att göra den som semlor istället! Minst lika gott! Fyll med mandelmassa som du vispat ut med lite (ovispad) grädde, vispad grädde som du spritsar i och sen är det bara och fylla dem med och toppa med florsocker. Hur goda? Ska faktiskt baka såna nu i helgen är tanken.

Apropå Semlor: KOLLA ALLA MINA SEMMELRECEPT (<klicka för recept)

Dessa hjärtbakelser är rätt små som sagt. Så blir ni många kan du bara dubbla receptet. Risken finns att man tar mer än en, få kan det vara bra att ha fler.

Missa inte: ÖVER 100 MJUKA KAKOR (<klicka för recept)

Ytterligare ett tips: Fyll med Nutella istället för vaniljkräm. Har du ungdomar (även vuxna) därhemma så kommer det garanterat bli succé!

Apropå Nutella, kolla in dessa recept:


Nutellakakor på 4 ingredienser

Kladdkakekakor med Nutella

Smördegsvåfflor med Nutella

Ljuvliga Nutellarutor med marshmallow & Twix


HJÄRTBAKELSER, 8 st

Kolla in dessa bakelser: SNABBA MUFFINSBAKELSER MED VIT CHOKLADGODASTE RULLTÅRTSBAKELSERNA

1 rulle smördeg

Vaniljkräm gjord på 2 msk snabbmarsan

2 dl vispgrädde

Jordgubbar

Gör såhär:

1) Ta en hjärtformad avtryckare eller om du skär ur 8 st hjärtan i smördegen. Lägg på bakplåtspapper och grädda på 200 grader i ca 15-20 min. De ska få fin färg.

2) Blanda vaniljkräm och vispa vispgrädden. Ett tips om du vill få vispgrädden riktigt slät är att ha i 1/2 tsk bakpulver i grädden innan du vispar.

3) Ta ut smördegsghjärtana från ugnen och låt svalna. Skär av toppen. Fyll med vaniljkräm och sedan grädde. Lägg på locket och avsluta med en klick grädde och en skiva jordgubb. Pudra med florsocker.

Gillar du recepten får du gärna klicka i den lilla tummen under inlägget. 


Men visst ser dom verkligen supergoda ut! Dom ser så goda ut som dom smakar skulle jag säga. Hoppas du testar detta enkla recept.

Testa också: PETITE CHOUXER (<klicka för recept)

Här kan du följa mig:


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

248
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Överraskningen DEL 1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x