ANNONS

Lite nytt hemma

Halloj i stugorna.

Ja jag hasar runt här hemma, jobbar lite och fixar lite men känner mig lite hängig faktiskt. Förkylning som bankar på…igen. 😴

Var på Mio igår och letade en ny fåtölj till mitt sminkbord/kontorsbord. Ja jag har ju kombinerat kontot/sminkbord som jag sitter vid. Alltså fattar du så irriterande, sedan vi flyttade hit har jag haft en provisorisk stol stått där. Stolen har för höga armstöd så mina lådor med sminket i går inte att öppna. Eeeh, hur irriterande? I-landsproblem å det grövsta men nog så irriterande ändå. Vi har ju bara bott här i 1 1/2 år, varje gång jag sitter där irriterar jag mig för det och måste flytta stolen och böka. Men så igår kom jag på det när vi var ute och for och så åkte vi förbi Mio. Jag älskar Mio. Hittade i alla fall en fåtölj som var utgående så jag fick den till lite rabatterat pris. Fanns inte kvar på hemsidan såg jag nu. Har bara packat upp den än så länge men imorgon ska jag få den på plats tänker jag. Orkar ju inte kånka upp skiten till övervåningen så måste vänta tills Tony kan fixa.

Köpte med mig dessa mysiga stora maffiga kuddar till sängen i ljusbeige sammet. Nejmen såååå snygga och mysiga verkligen, passade som en smäck där. Finns HÄR (<länk). Sänggaveln är köpt på Mio förut, den finns HÄR (<länk).

Älskar min gigantiska stora silverelefant på vårt sideboard vid matbordet. Den lilla svarta elefanten (<länk) fick följa med hem igår. Finns i 3 olika storlekar.

Blev lite kär i den här yogabruttan (<länk) där jag kan lägga mina klockor eller så tänkte jag ha den till kristaller. Ja, så hon fick också hoppa i påsen. 😀

Köpte även en jättefin väggljusstake som jag ska mysa till sovrummet med. Lite industriell och maffig sådär.

In till gästrummet/kontoret köpte jag denna lampa (<länk). Men guuuud så mysig den blev där inne. Har saknat mysbelysning där inne och den här gav verkligen det där riktigt mysiga.

Aja, jag visar dig sen när jag får ordning på allt med fåtöljen på plats osv. Förresten, jag letar bra sminkbehållare till bordet. Alltså snygga små hyllor typ eller något annat liknande att kunna ha lite skönhetsprodukter och sånt. Har du någon koll så hojta gärna.

Vi hörs sen!

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
2 years ago

Hej Nina!

Kommenterar sällan (eller aldrig 👀) men kände att jag måste tipsa om Förvara.se (du har säkert redan koll på dem men om inte, så får du det nu!). De har en hel avdelning för just sminkförvaring. Kram!

niiinis
niiinis
Reply to  Anki
2 years ago

Tack för din kommentar! Fortsätt gärna.💕 Ska kvista in där direkt och titta. Tack! 💞

Ursula
Ursula
2 years ago

Jag har ljuslyktor i ”silver” som jag har penslar, mascara o läppstift i, även pads har jag i en. Perfekt på silverbricka med makeup burkar o krämer. Snyggt blickfång på mitt stora handfat med avställningsyta.

niiinis
niiinis
Reply to  Ursula
2 years ago

Bra tips! 💞

2ae20ffc bbb3 4452 ad70 9da6f2f8c161.jpg

Nästa inlägg

Alla hjärtans dag firandet

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x