LIFEHACK packkuber

Hörni!

Jag har ju alltid hatat och packa, alltså jag veeeeeet inte vad det är för fel på mig men det handlar om att inte kunna bestämma sig för vad man ska ha för så många dagar i sträck. Tror jag. Jag sparar alltid all packning till sist och sen står jag där och svär mig fördärvad av allt jag har kvar att packa. Åker alltid hemifrån med känslan av att ha glömt allt. Låter kul va? Haha…. I-landsproblem, jag vet, men jag gillar själv igenkänningsfaktorer och kanske är vi fler med samma problem?

Inför denna resan så fick jag dock för mig att jag skulle försöka råda bot på det där. Kom på att det ju finns såna jättefina packkuber på nätet att beställa. Hittade bl a dessa från Organista, skiiiiiitsnygga måste jag säga. IKEA hade också ganska så fina. Problemet var bara att jag behövde det nu nu nu. Skrev på min Instagram och frågade och fick som vanligt de bästa tipsen!

Fick tips om både ÖB, Clas Ohlson och Rusta. Fick med mig Tony och så drog vi iväg för att leta efter dessa packkuber.

Hittade! Lite skillnad på pris mot Organistas, även om Organistas ju är supersnygga! Skulle gärna matcha någon härlig beige resväska med beiga packkuber. Så snyggt. Men nu fick det här duga. Hem och så satte jag igång!

Nej men hörni! Det blev ju liksom hur bra som helst. Jag köpte två såna här set. Sen packade jag linnen och t-shirts i en. Tröjor i en. Bh:ar och trosor i en. Byxor i en…. Ja men ni fattar. Det enda som inte fick plats var myskläderna, dom rullade jag ihop i botten på resväskan.

Det fanns t.o.m. små påsar till alla laddare och sånt t ex. Det som är så jädrans supertoppen med detta är ju att man kan, när man väl kommer fram, ha en superbra ordning i sin väska. Nu har jag underkläder, strumpor och underställ och sånt kvar i väskan i sina små kuber. Skitlätt och hitta och superbra ordning.

Så är du en sån som mig som har riktigt svårt med packning, införskaffa såna här kuber eller påsar. Budget eller lyx, det väljer du själv. Skulle dom öppna väskan på flygplatsen så skulle inte det vara pinsamt heller. 😀

Ja, det var dagens LIFEHACK till er som inte redan har upptäckt det här med packkuber.

Ps: Jag tror man får med sig mer på det här sättet, men säg inte det till Tony. 😜

Kram Nina

86
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
2 years ago

Total igenkänning! Får ångest av bara tanken på att packa😩

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
2 years ago

Heeeeemskt! Och man undrar typ varför? 😂🥵🤣❤️

Helen Pettersson
Helen Pettersson
2 years ago

Världens bästa ”uppfinning”….Packar alltid i dessa kuber/påsar. Lång eller kort resa, mycket eller lite packning spelar ingen roll.

Petra
Petra
2 years ago

Jag älskar o packa, skriver listor på allt som ska med o då går det snabbt och packa. Vi åker till Mexiko på fredag, packade i söndags 😊

Agneta
Agneta
2 years ago

Organisering är a och o både hemma och borta! Men jag kom på att min packningsångest var nåt annat. Jag la ångesten på packningen, men egentligen var det en nervositet för resan.
Kul att följa er semester.

Helene
Helene
2 years ago

Packpåsar/kuber är toppen, jag har många från Bag-all så bra kvalité och bilder på så man kan se vad det ligger i påsarna.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
2 years ago

❤️❤️❤️

Anna
Anna
2 years ago

Okeej .. vad missar jag här ? Vad är skillnaden på ” vanlig packning ” och att grejerna ligger i påsar ? ( aldrig tyckt det är tråkigt och packa iof )

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
2 years ago

Som jag skrev, en helt annan ordning. Allt ligger ju i ”påsar”. Sprider inte ut sig i hela väskan när man rotar runt. Testa!

Nästa inlägg

Toppendag som start

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x