Toppendag som start

Innehåller annonslänkar för Cellbes & Gucci.

Hej igen!

Ja gårdagen tillbringade jag med att jobba hela förmiddagen. Det snöade vågrätt här men Tony & Milo var laddade till tänderna för att ge sig iväg för att åka skidor. Jag är inte ett jättestort fan av att åka när det snöar så jag passade på att jobba.

Jag skjutsade dom den lilla biten till backen när jag ändå kunde. Vi gick förbi utestället som jag och Tony träffades på för allra första gången. Berättade det för Milo. Han tyckte det var tur, för annars hade ju inte han funnits. Så är det ju faktiskt.

Får alltid lite extra lycka i hjärtat när jag ser det här stället. Där inne började något väldigt nytt och bra i mitt liv, man kan säga att det vände. Fram tills dess hade det kantats av en slitsam separation, jag hade dejtat lite men alla hade egentligen varit idioter och betett sig jäkligt märkligt så jag var rätt less på män… Och så bara dök han upp där inne. Som en skänk från ovan. Vi är övertygade om bägge två att det var menat att vi skulle träffas. Vi åkte nämligen dit helt fel vecka, vi bokade fel men åkte ändå. Tony och hans gäng också…. Hur skumt? Sedan så möttes våra vägar hela tiden den helgen, som att någon febrilt jobbade på att vi skulle ses. Tony säger att han föll som en fura direkt. Det gjorde inte jag, för jag var lite skadad i hjärteroten, men han väckte mitt intresse och min nyfikenhet. Han hade något som jag ville ha mer av. Vi pussades den helgen men inget mer…. Sedan hördes vi och pratade tusentals timmar i telefon när vi sen äntligen bestämde oss för en dejt. På den vägen är det, han kom hem till mig och sen åkte han typ aldrig mer. Jo, ett avbrott på någon månad där jag behövde inse vad jag hade i mitt liv. Sen dess, ja då är det vi.

Han är min soulmate, jag är övertygad om det. Han var ämnad för mig. Han behövde bara växa upp och bli vuxen först, och jag behövde fortplanta mig med en annan och få två jäkligt underbara ungar och lära mig att bli vuxen. Sen var vi redo för resten av livet tillsammans och jag fick ett hjärtebarn som vi slet som djur för att få, ett liv utan Milo, ja det känns ju helt befängt nu. Är så glad att våra vägar möttes den där iskalla novemberdagen 2003. Han så levnadsglad och positiv men också lite ärrad av svek från en fd flickvän. Jag rätt trasig och med noll hopp om att träffa någon ”rätt”. Men det ville sig annorlunda, tack universum för du gav mig Tony. ❤️ Wow, oj vad jag svävade ut nu, blev visst lite känslosamt….

Igår åt vi en lång mysig frukost. Fattar inte, men vi får inte till dom här frukostarna hemma av någon konstig anledning. Alltid i fjällen är det både mysigt, lugnt och trevligt.

Jacka och skidbyxor från Plainvanilla, mössa från Oakley.

Efter att jag jobbat och varit och handlat lite så klädde jag på mig skidoutfiten och drog till backen. Gemensam lunch med skidgänget för dagen väntade.

Rätt kul handtag in på Jacks BBQ Shack. Milo ville fortsätta åka ett tag då jag o Tony mös för oss själva med ett glas bubbel för mig, och en kall öl för Tony. Så konstigt när det är lov och man tar ett glas bubbel kl 13.30 en måndag.

Rosig och alldeles lycklig. Han åkte snowboard igen, det är säkert 10 år sen det hände. Var så kul och se. Tony är en klippa på snowboard, riktigt stolt över min karl. Milo hade aldrig sett sin pappa åka, och han blev mäkta impad av sin farsa.

Efter lunchen gick jag till afterski för att ta bord åt oss. Fick gå upp för den här backen. Kan säga att efter covid så är man ju inte direkt stark och ”oflåsig”. My god, jag fick stanna några ggr bara för att flåsa lite.

Bubbel, varm choklad med grädde och bubbelvatten. Sen satt jag där själv och tittade. Känner mig alltid konstig när man sitter själv sådär och dricker alkohol. 😂

Inte blev det bättre av att det satte sig en person bredvid mig och började läsa en bok. Utan alkohol. Alltså jag säger inte att man måste dricka alkohol….absolut inte….jag dricker ofta själv alkoholfritt. Men för mig kändes mitt ”ensamdrickande” liksom ännu hemskare när personen satt där som Moder Theresa. Men men, det ordnade upp sig med den saken också till slut….. haha!

Tony kom sen och höll mig sällskap. Dock så stannade vi inte så länge, vi hade nämligen bord på TB Grill Room på Hägfjällshotellet. Vi var här för något år sen och åt där och föll båda pladask för maten. I år bestämde vi att vi bara måste dit igen. Igår hade vi bord bokat för att fira in Sportlovet.

En liten bild i badrumsspegeln innan vi for iväg till restaurangen.

Älskar hur det ser ut på högfjällshotellet. Älskar inredningen och hur det känns. Som fjällen men med en touch av modernt, när coolt möter fjällen. Så svårt att förklara! 😅

Blus HÄR // Byxor HÄR (rea nu) //Skor HÄR // Bälte HÄR // Örhängen Lindex

Vi bokade bord tidigt, jag är ju tröttmössa på kvällarna. Så fint i den här restaurangen, den känns också väldigt stor då det är flera olika rum.

Älskar lamporna och fotokonsten på väggen. Så häftigt och kombon är bara så rätt. Får massor med inspiration av sånt här.

Förrätt blev burrata för mig och någon sötpotatistallrik till Tony. Milo tog spaghetti Bolognese som kom in till våra förrätter.

Tony tog flamberad pepparstek som de plamberar vid bordet. Jag en torskrygg med vitlöksfrösta haricot verts och ugnsbakade tomater med hollandaise. Fisken smakade brynt smör, så vansinnigt god. Det godaste jag ätit i torskrygg väg.

Vi åt efterrätter också. Milo tog en vit choklad brownie som minste här ovan. Grädde, vit choklad och jordgubbskompott till. Jag en krispig äppelpaj med vaniljsås och Tony salt caramel glass. Milo var lyrisk. Jag med…. Så nöjda med vårt besök är jag, verkligen supergott och supertrevlig personal.

Sen var det snabbt hem till pyjamas, tvätta bort smink och under en filt i soffan. En toppengod första dag på Sportlovet. Dena bara har redan startat, jag är trött som en gnu idag….sov kasst inatt. Men men, sova får jag göra ikväll.

Vi hörs senare!

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
2 years ago

Vart ifrån är din röda hoddie?? Så fin, men allt klär en skönhet😃

niiinis
niiinis
Reply to  Madde
2 years ago

Den är från Craft. ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Otursstart

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x