Toppendag!

Innehåller annonslänkar för Bodystore

Godmorgon vänner!

Morgon här uppe i Sälen. Än så länge mulet men det ska spricka upp och bli vackert senare. Det ser vi fram emot. Det finns inget så härligt som vackert väder i fjällen.

Hörni, igår provade vi på längdskidåkning. Jag tar det fortfarande väldigt lugnt då jag inte återhämtat mig helt från covid. Jag blir ofantligt sliten av ansträngning och får lite ”sjukdomskänsla” efteråt så jag tar det väldigt lugnt. Både Tony och jag är anmälda till Vasaloppets 3 mil på fredag, men som det känns nu blir det Tony som åker det själv. Jag åkte 3 km i lugn takt igår och det kändes bara det. Fick heller ingen möjlighet att träna inför det som var tanken då jag blev sjuk i covid. Men men, Tony kommer hålla fanan högt för oss båda. Han står här nu och klär på sig för att ge sig ut och åka på morgonen, jag kommer vara kvar här hemma i vårt krypin och baka lite medans. Sen väntar en dag i backen för oss. Tar det väldigt lugnt där också, ett åk här och där bara. Måste lyssna på kroppen och ta det lugnt så man sakta men säkert kan komma tillbaka till sitt vanliga jag. Har förstått att vi är väldigt många som har ett segt förlopp med efterdyningarna av covid. Jag blir hela tiden lite bättre tack och lov men det har tagit ofantligt med tid, och så fort jag stressat på det så har jag blivit lite som sjuk igen och fått börja om. Som sagt, jag märker att kroppen svarar bättre och bättre nu i alla fall. Det är värt allt! Så tacksam för det!

Startade dagen med havregrynsgröt. Till detta kör jag osötad äppelmos (världens godaste) och havremjölk.

Såhär ser den ut. Bara ekologiska äpplen, inget annat. Så god är den. Testa, finns HÄR. Måste tipsa er som äter Magnesium och andra tillskott att Great Earth har 20% rabatt (<länk) nu. Jag beställde 3 burkar magnesium bl a, så billigt just nu!

Jag äter ju en hel hög med tillskott varje dag. Gjort hårmineralanalys för att hålla koll på mina värden i kroppen, även blodprover. Har brist på Magnesium t ex även om jag äter mer än man ska. Jag har fått så fin hjälp av tillskott och sökte ju för så jobbiga symtom i många ggr hos sjukvården utan att de hittade några fel. Allt föll på plats när jag gav kroppen det den behövde efter att ha haft massa brist i flera år. Känner av om jag glömmer att ta numera, mår inte alls lika bra.

Åtet till längdskidåkningen då. Så taggade till tänderna såklart! Innan vi kom iväg så skrattade jag så jag kissade på mig. Att få se Tony på skidor var som att titta på ”Bambi på hal is”. Ni som följer mig på Instagram (<länk) kunde se i story hur jag skrattade så jag nästan svimmade. Han hade inte åkt på 25 år så han hade liksom helt glömt bort allt. Jämför man det med snowboard och slalom så är det ju så jäkla wobbligt alltså. Fötterna sitter ju liksom inte fast i nånting mer än ett litet fäste längst fram. För mig är det runt 10 år sen jag åkte, man glömmer bort mycket på 10 år.

Men hur härligt var inte detta då? Helt underbara spår här i skogen. Både jag och Tony var helt sålda och ska definitivt fortsätta. Så avkopplande i en helt orörd skog med massor av snö. Vi MÅSTE åka hit igen och verkligen njuta mer av det här! Som tur är har vi några dagar kvar här och ska försöka hinna med någon tur till sen. Kan säga att träningsvärken idag….. piuuuuh, fast jag tog det lugnt så är mina ljumskar och armar som spaghetti. Haha! På Fredag ska Tony köra 3 mil, så han kommer nog få smaka på hur det är med träningsvärk.

Igår hade vi bokat Shuffleboard och bio. Milo är supergrym på Shuffleboard och köpt både mig och Tony.

Sen var det dags för bio med filmen ”Uncharted”. Klart sevärd även om jag slumrade till en liten kort stund. 😀

En toppendag igår! Nu är Tony tillbaka från skidorna, helt slut. De hade snöat i spåret så det var lite tungkört.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LIFEHACK packkuber

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x