Bästa hårprodukten – få långt hår och stoppa håravfall

Halloj igen!

Åh, så skönt, hann äntligen att ta ett bad här och har sminkat mig och fixat mig lite. Har gjort lite mysigt i badrummet så det var riktigt mys och sitta där en stund. Mitt hår var skitigt, till slut kanske man ska säga. Ja men det är anmärkningsvärt att jag inte tvättat det sen förra torsdagen. Haha, helt galet. Men det här schampot och balsamet som jag har nu är verkligen helt galet bra. Kan inte säga annat.

Jag har ju samarbetat med märket Under Your Skin nu i några månader och jag är verkligen så glad för det. Har använt deras Detox Kit med schampo och balsam (<länk) och är så nöjd. Med min kod nina20 har du 20% rabatt på ett helt köp på deras sida! Har du ett hår som snabbt blir smutsigt efter tvätt, då MÅSTE du testa detta.

Hur kommer det sig att det funkar då? Jo, först och främst så är schampot och balsamet ekologiskt och helt naturligt, det innehåller inget SLS och SLES (sulfater) som ofta är de ingredienser som torkar ut och irriterar hårbotten. Det i sin tur stressar hårbotten och då bildas mer talg och hårbotten blir fet. Under your skin använder sig av avancerad stamcells teknologi för att utvinna det antioxidantrika extraktet ur mjölktistel. Med dessa produkter får man ett fint glansigt hår och en välmående hårbotten. Funkar även på färgat hår.

För varje tvätt man använder produkterna till sitt hår, desto renare blir håret. Så efter 2-4 veckor uppnår man ett hår som gör att man inte behöver tvätta det alls lika ofta. Det kan ta upp till 6 veckor att uppnå det, så ge inte upp om det skulle ta lite tid.

Nu ska jag börja använda ”GROWTH” kitet också. Det stimulerar naturligt hårsäckarnas aktivitet samt förhindrar håravfall. Capilia Longa bestående av gurkmeja är det naturliga extraktet som vetenskapligt bevisats förhindra håravfall och stimulera hårväxt. Det har gjorts externa studier på detta kit och de har visat superfina resultat. Det ingår också en trygghetsgaranti, 150 dagars garanti om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

Kom ihåg min rabattkod nina20 så får du hela 20% rabatt på ett helt köp. HÄR hittar du alla produkter.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jessica
jessica
2 years ago

jag föll för reklamen när jag såg någon promota det på instagram. från att ha tvättat håret varannan dag så är jag nu nere på 2ggr per vecka ( mån+fre ) tar detta på måndagar i samband med bastu och lusch schampo ”big” på fredagar eller nåt annat kvalitativt schampo. jag är såå nöjd. från oljigt hår till vanligt igen, rekomenderas!!!

niiinis
niiinis
Reply to  jessica
2 years ago

Men åh vad roligt att höra! Det är såå många som är såå nöjda. Verkligen toppen! 😍👏🏻

Mona Vesterlund
Mona Vesterlund
2 years ago

låter perfekt, undrar samtidigt var du har köpt ”brädan” över badkaret, snygg

niiinis
niiinis
Reply to  Mona Vesterlund
2 years ago

150 år gamla brädor hittade i vattnet. Fått av min svägerska. 🙏🏻💕

Ia
Ia
2 years ago

Varifrån kommer ”badbaljan”? Vi blir troligen av med vårt badkar vid en kommande renovering, så jag tittar runt efter badbalja, för jag MÅSTE kunna bada ibland!!!

niiinis
niiinis
Reply to  Ia
2 years ago

Vi köpte den via Lets Deal. Googlade lite snabbt, det är detta, riktigt bra pris nu:

https://www.trygghandel.se/sv/artiklar/badbalja-for-vuxna-vit-2.html

Nästa inlägg

Promenad och nyttiga banankakor

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x