Promenad och nyttiga banankakor

Hej älsklingar!

När man vaknar och någon ligger och stirrar på en såhär, ja då vet man att det är dags att gå upp.

Matskålen var tom så klockan 7 satt den här lilla hönan på min mage och väntade på att jag skulle gå upp. Hon är van med mat i ottan. Men Majlis, det är nya tider nu, våren är på väg. Kanske har du missat det?

Igår morse hörde jag fåglarna på morgonen för första gången, det är ett säkert vårtecken. Det var ett välkommet ljud och något som kommer följa med oss nu tills det blir vinter igen. Så glad för det, ett riktigt litet ”happy-pill”.


I morse äntligen kom vi iväg på en promenad. Kom av mig helt av covid, haft svårt att komma tillbaka till den vanan igen. Padeln tar mer och mer plats också. Men nu bestämde vi oss i samband med att vi började vår detox att nu ska vi få promenader så ofta vi kan. Ja den fick vi lov att ändra lite för den var fasen ”visious”. Tony höll på och svimma på sin padelmatch, han visste inte var han var ens. Benen bar inte. Haha stackarn….kanske blev lite för kraftigt. Så nu har vi taggat ned lite och kör mycket snällare. Man måste må bra också. Det var så härligt, alltså wow. Känslan. Efter 20 minuter är det som om hjärnan börjar blomstra. Helt sjuk känsla men så är det. Är du deppig eller låg, klä på dig och ge dig ut när du har möjlighet, jag lovar att det kommer kännas bättre.


Har just ätit dessa ”kakor”. Perfekt när man är sugen. Så löjligt enkelt att svänga ihop och smakar sött & gott.

SUPERGODA NYTTIGA BANANKAKOR

1 banan

1 dl havregryn (jag tog glutenfria)

1 tsk malen kanel

1/2 tsk malen kardemumma

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 180 grader. Mosa bananen, den får gärna vara mogen så blir det lättare. Blanda sedan ihop med resten av ingredienserna.

2) Klicka ut 6 kakor på bakplåtspappersklädd plåt. In i ugnen i 15-20 min. De ska få lite färg.

Nu ska jag jobba vidare, har massor att göra idag. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smink och Mandelmassakaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x