Norrsken

Ett väldigt sent hej ifrån mig. Ville bara visa er vad jag lyckades se ikväll.

Har ju en app som heter ”Aurora”. På bowlingen ikväll fick jag en pushnotis om att det skulle kunna gå att se ett om en timma. Självklart gav vi oss iväg på en liten jakt. På vägen som leder ut till min mamma o pappa dök det upp. Har ju fortfarande inte fått se det där enorma dansande norrskenet, men det kommer. 😀

Kram Nina

39
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Så vackert… jag missade när vi hade här hos oss.. sov som en liten gris gjorde jag 🙂 och blir irriterad på mig själv för att jag somnade , ha ha ha
http://www.behrendtzsofia.wordpress.com

Ef860b41 fdae 474b 8336 5674bb00126b.jpg

Nästa inlägg

Bästa hårprodukten – få långt hår och stoppa håravfall

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x