Söndagsplaner

Godmorgon vänner!

Söndag och Vasaloppet igång. Tony minns fortfarande hur det var när han för drygt en vecka sedan gav sig iväg på sina 3 mil. Så beundransvärt jäkla duktig. Fortfarande impad!

Min fina man. Uppskattar honom så otroligt mycket, är så glad att han finns i mitt liv. Vi är oense om saker precis som alla andra och kan vara osams så spån och plankor flyger (inte bokstavligt dock) men uppskattar honom, det gör jag verkligen varje dag. Han gör allt för sin familj, varje dag. Jag har tidigare haft lite svårt att ge mig hän i mina relationer, rädd för att tappa ansiktet och att alltid varit en prestationsprinsessa. Inte visat om jag mått dåligt utan kört på. Med Tony blev det verkligen så annorlunda. Jag dundrade ju in i den berömda väggen efter vi varit tillsammans i ca 3 år. Utmattad till tänderna både psykiskt och fysiskt. Då kapitulerade jag totalt, visade hela min insida och vågade berätta hur jag mådde och allt om mina rädslor som förföljt mig under så många år. Där och då förändrades vår relation och blev så himla stark. Det var fantastiskt att få tappa ansiktet inför någon, det var fantastiskt att få visa sig svag. För det de gav mig var en bekräftelse på att vår kärlek var så stark så den klarade det också. Hade aldrig haft den känslan tidigare. Så tack min man, tack för att du alltid står där, i ur och skur, i med och motgång.

Oj, blev visst en kärleksförklaring till min karl. Var inte alls meningen, det bara kom från hjärtat.

Vilken dag det var igår! Solen gassade från klarblå himmel.

På kvällen hade vi bokat bowling i vår hall här i småstaden. Det var proppfullt av folk verkligen. Vad ovan man är med folkmängder, det har man ju inte upplevt nu på ett par år. Tony var en maskin igår och skramlade ihop över 500 poäng. Helt sjukt.

Det fanns inga storlekar kvar av bowlingskorns så snacka om att vi fick oss ett gott skratt när Milo stövlade på sig storlek 50 på bowlingskorna.

Som jag skrev igår kväll fick jag en påminnelse om att det eventuellt skulle gå att se ett norrsken. Så efter bowlingen for vi iväg för att leta. Man måste hitta ett mörkt ställe, ingen gatubelysning och inga billysen. Då kan man se dem. Här hos oss är de oftast inte så kraftfulla som de t ex är uppe i norr. Min dröm är ju att se en sån som är sådär maffig och dansar runt. Vissa säger ju att de t.o.m. sprakar. Häftigt!

I morse innan Tonys padelmatch så tog vi en promenad. Var ned till hamnen och gick en sväng. Så fint när solen skiner. Tony höll utkik. 😅

Den var det padelmatch. I Tonys o Magnus serie finns även tjejer. Superduktiga tjejer verkligen. Kul match att titta på. Var så kissnödig men det var alldeles för spännande att slita sig till toan.

Nähe! Nu ska jag packa matsäck, vi ska ge oss ut till Bredsand för att grilla inordning lunch åt oss. Så himla fint väder idag också. Så glad över dessa soliga dagar som vi har nu.

Ha en mysig söndag så hörs vi sen igen!

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0858.jpg

Nästa inlägg

Norrsken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x