Underbara härliga dag!

Innehåller reklam för min bakbok

Hej min älsklingar!

Hur har helgen varit? Jag tyckte det bara sa swish så var den över. Lika snabbt som swishkontot får jobba ibland när man har barn, haha…. Någon som känner igen sig?

Igår packade vi i ordning och for iväg ut till Bredsand för lite grillning av hamburgare. Nu när det är så fint väder så känner man verkligen hur man behöver ut och få njuta av det. Att grilla i naturen är verkligen helt perfekt då. Vi köpte färdiga högrevsburgare och så gjorde jag i ordning en krabbelur smet som vi tog med oss. Färdiguppskurna grönsaker, hamburgerdressing, senap, ketchup och andra tillbehör.

Hamburgare och grillad halloumi, så galet gott! Älskar gnisselost som jag kallar det. Gott till typ allting. Lätt att ta med och bara bränna på lite också.

Tog med Nutella som vi bredde på dem med. Fasligt smarrigt, smakade en liten bit. Är ju allergisk mot hasselnötter och äter inte så mycket sånt mer än på lördagar just nu. 😀 Tog med vårt Trangiakök, det är verkligen helt perfekt att laga mat med och faktiskt också göra lite enklare efterrätter med. Älskar det där stormköket alltså.

Vet inte om ni sett? Men igår var min bok ”Baka på 30 minuter” med i ett stort reportage i Söndagsbilagan. Åh, min lilla bebis. Det känns så fint varje gång jag ser att den lyfts såhär. Om du vill köpa den så hittar du den HÄR. Fylld med massor av recept på snabbakade och roliga recept. Att få spontangäster är inte längre ett problem med denna boken. Allt från pajer, småkakor, bullar, mjuka kakor till bröd.

Nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
2 years ago

Men vad roligt. Baka på 30 minuter. Det låter perfekt för en småbarnsförälder 😃
https://blogg.loppi.se/kina/

niiinis
niiinis
Reply to  Kina
2 years ago

Verkligen! 💕

Åsa Tiger
Åsa Tiger
2 years ago

Nina, har du testat eldost? Så jäkla gott, det är en halloumi som vi brukar köpa från Örsa! Testa vettja! 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa Tiger
2 years ago

Jass, så gott! 🤤🙏🏻🤤🙏🏻

Img 4283.jpg

Nästa inlägg

Mat som kan vara dödligt giftig

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x