Helgen i bilder

Innehåller annonslänk för Cellbes.

Hej igen!

Ja men så vad har jag då gjort denna hektiska helg? Umgåtts med vänner, varit på fest, besökt nya padelhallen här i stan, ätit världens härligaste brunch och besökt ett superbra veganskt café!

Klänning HÄR

Jag & Tony var och besökte den nya WAP padelhallen här i stan. Nej men jag säger bara WOOOOOW! 16 padelbanor med superfina relaxavdelningar och lyx. Vad sägs om en X-LARGE bastu med glasvägg, där kan du sitta och titta på padel, du ser dom men dom ser inte dig. Hur kul!? Där kan du spana på den där snygga karln som du kanske drömmer om utan att han har en aning! 😀 Jag blev WAP:s första medlem och kund då jag signade in mig och köpte ett nytt rack hos dom. Killarna ni ser på bild är Jesper Bärgård som är chef på stället och Erik Äng som är ansvarig för tränarna.

Mina fina tjejer! Hur kul har jag haft med dessa jäntor alltså, har upplevt typ allt ihop med dom. ❤️ Varm i hjärtat! I Fredags samlades vi ett gäng och gick på AW på Cinema här i vår småstad. Supertrevligt upplägg som pågår mellan 16-22 för oss som är över 35. Mat, dryck och dans. Är inte det de bästa upplägget för oss ”gamlisar”? Hemma i tid så man orkar dagen efter. Jag var helt nykter och drack alkoholfritt bubbel, då kan man dricka en hel flarra utan att det händer ett skit. Helt min nya grej nu. Stod på dansgolvet och dansade loss ändå, hur härligt?

I Lördags hade vi bokat brunch på hotellet. Nej men, vi var alla så otroligt överraskade över hur bra det var! Så fantastiskt mycket gott. Vi satt länge och bara njöt och åt massor. Rullade ut därifrån sen. Kan verkligen varmt rekommenderas, håll koll på deras Instagram om du är intresserad av att gå. De har dem lite då och då.

Efter brunch gav vi oss av hemåt för att fixa oss inför 50 årsfesten som vi var bjudna på. Min vän Åsa var det som bjöd till fest. Denna hårt arbetande kvinna som är en av de underbaraste personligheter jag känner. Sprudlande, generös, varm, otroligt fin på alla sätt. Vi köpte med oss en magnumskumpa som vi vet att hon älskar och en vacker bukett. Buketten satte jag ihop själv, den blev faktiskt jättefin.

En superkul fest verkligen! Fina tal, roliga saker som hände, underhållning, dans och god mat & dryck. Vi satt vid ett superroligt bord också med riktigt härliga människor.

Igår Söndag bestämde vi oss för en Stockholmsdag. Jag hade siktet inställt på ett veganskt café som jag fick tips om på Instagram. Detta är alltså ett helt veganskt café som kör glutenfritt också. Nästan allt skulle jag tro? Dessutom med nyttigare sockerarter. Nej men, hallå! Det var inte sista gången vi besökte det!

Jag tog brunchpaket. Då var det en avokadomacka, smoothie, overnight oats och en godsak med valfri dryck. Allt var så herrens gott alltså. Milo valde Amerikanska pannkakor och Tony tog en taco bowl, ”köttfärsen” var gjord av krossade frön och torkade morötter. Så gott tydligen! Jag tyckte tet jag drack var så himla gott och med tanke på skylten utanför var jag bara tvungen och köpa med mig deras chocolate chip cookies. Smaskade sen på dessa i bilen hem, sjukt goda! Du måste testa om du har vägarna förbi. Köpte med mig flera NÖTFRIA bakverk som också ska avnjutas till kaffet i veckan.

Ja, en absolut helt fullbokad helg! Så tacksam för allt och glad att jag har min lilla familj att uppleva allt tillsammans med.

Men nu är det dags att ta tag i veckan på allvar så nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
2 years ago

hej, vill tipsa om café så Gott i Sundbyberg. https://cafe-sa-gott.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
Finns så mycket godsaker där . Bla glutenfritt, laktosfritt.

niiinis
niiinis
Reply to  Nettan
2 years ago

Åh tack! 💕👏🏻

Åsa
Åsa
2 years ago

SÅÅÅ LJUVLIGT, och Fantastiskt trevligt att ha er med i lördags ❤️ Hade Såå roligt, och hade kunnat stanna ett dygn till! 😁 Kärlek till er båda (Hoppas det hade gått bra för M hemma) och så ses vi snart igen ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
2 years ago

Kärlek till dig Åsa, och TACK! 💕💕💕💕

Img 1353.jpg

Nästa inlägg

Tanka energi

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x