Omplåstrad

Hej fina vänner!

I flera dagar har jag varit så nervös för idag. Jag har haft två jobbiga saker inom loppet av 2 veckor, idag var det dags för den sista jobbiga saken. Jag har nämligen många leverfläckar, en del av dom växer, en del kraftigt. Jag har haft en del komplex för dessa prickar som buktar ut, och nu när det blev två på min näsa som började växa rejält kände jag att ”Nä, nu tar jag tag i det!” Har dock varit så rädd, dels för att det ska vara något i dem och hur ont det ska göra? Blev tipsad om en jättebra läkare och klinik mitt på Kungsgatan i Sthlm. De finns på ”Boka Direkt”. Läkaren där har arbetat med detta i 30 år och kan se på en sekund om din födelsemärken/leverfläckar behöver kollas vidare.

Började dagen med en dryg timmas promenad. Hur härligt? Min kropp tackade mig kände jag. Dock väldigt ovant att gå en hel timme när man inte gjort det på väldigt länge. Men nu SKA vi verkligen försöka komma igång!

Efter en hel dags jobb så åkte vi mot Sthlm idag.

Innan min läkartid så for vi ut till Fern & Fika för att köpa hem lite mer bakverk. Haha, ja men vi är helt galna i dessa godsaker. Glutenfritt, mjölkfritt och sötat med kokossocker eller lönnsirap typ. Läs mer HÄR om du vill.

Sen var det dags för mig! Åh fy, jag var så nervös så jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig. Var tvungen att gå lite där i korridoren för att inte flippa ur.

Lättnaden här! Omplåstrad men vid gott mod. När jag väl kom in så var det besövningssprutor in i de leverfläckar som skulle tas bort. Jag är överkänslig mot adrenalin så det brukar dom ta bort i min bedövning. Direkt efter sprutorna satt så satte läkaren igång. Dom kör tydligen med en koldioxidlaser. Allt som allt tog det 10 minuter. Helt galet! Värsta stället att ta bedövning på är tydligen näsan så dom tyckte jag var superduktig, finns folk som skriker rakt ut tydligen. Men äsch… det var inte så farligt. Jag är inte rädd för smärta men en herrans massa annat här i livet. Under tiden han gjorde detta så kollade han så de inte var farliga, det ser han på en sekund. Kanske inte konstigt när man jobbat med det i 30 år?

Nu ska detta läka ut helt, typ 3-4 veckor. Sen ska jag boka ett nytt besök. Det är som små skrapsår nu, de vätskar lite och sen kommer det bli skorpor på dem. Den i sin tur ska sen trilla av av sig själv.

Jag får inte sminka rakt på dom, tur vi inte har någon 50 årsfest inbokad denna helgen. Haha…. Jag är i alla fall så stolt och glad att jag gjorde det. 🙏🏻❤️

Mötte upp dessa efteråt som hade varit och köpt nya inneskor till Milo. Sen gick vi till parkeringsgaraget och brummade hemåt.

Nu har jag tvättat ansiktet och det känns jättebra. De ser ut som små skrapsår verkligen. Ska bli spännande att se sen när allt har läkt.

Hörni, nu ska vi titta på The Island. Natti natti!

Kram Nina

3
66

Hektiskt hektiskt

Godmorgon raringar!

Tisdag idag och jag är helt överhopad av jobb just nu. Jag jobbar typ varje vaken timme just nu. Så gissa om mina tips ifrån igår verkligen behövs idag för mig. Ska sätta mig i duschen snart och andas lite.

Igår var jag på ett intressant möte. En resebyrå som funnits i 100 år har gjort en nystart i en ny konstellation här i vår stad. Vi håller på och kikar på ett eventuellt samarbete med Padelresa. Så kul! Vi får se om vi får ihop något roligt.

Snabbt in på Waynes för att köpa en kaffe efteråt och sen iväg på ärenden till Västerås. Igår flacka och for jag som en tätting. Sen jobba tills ögonen slöts typ.

Så blir det ibland, det blir hektiskt utav bara helskotta emellanåt. Nu ska jag kvista vidare igen. Kom ihåg att ni hittar mig på min Instagram där jag alltid uppdaterar story, kika gärna in på Padeltastics Instagram HÄR.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

0
48

Helgen i bilder

Innehåller annonslänk för Cellbes.

Hej igen!

Ja men så vad har jag då gjort denna hektiska helg? Umgåtts med vänner, varit på fest, besökt nya padelhallen här i stan, ätit världens härligaste brunch och besökt ett superbra veganskt café!

KlänningHÄR

Jag & Tony var och besökte den nya WAP padelhallen här i stan. Nej men jag säger bara WOOOOOW! 16 padelbanor med superfina relaxavdelningar och lyx. Vad sägs om en X-LARGE bastu med glasvägg, där kan du sitta och titta på padel, du ser dom men dom ser inte dig.

Hur kul!? Där kan du spana på den där snygga karln som du kanske drömmer om utan att han har en aning! 😀 Jag blev WAP:s första medlem och kund då jag signade in mig och köpte ett nytt rack hos dom. Killarna ni ser på bild är Jesper Bärgård som är chef på stället och Erik Äng som är ansvarig för tränarna.

Mina fina tjejer! Hur kul har jag haft med dessa jäntor alltså, har upplevt typ allt ihop med dom. ❤️ Varm i hjärtat! I Fredags samlades vi ett gäng och gick på AW på Cinema här i vår småstad. Supertrevligt upplägg som pågår mellan 16-22 för oss som är över 35. Mat, dryck och dans. Är inte det de bästa upplägget för oss ”gamlisar”? Hemma i tid så man orkar dagen efter. Jag var helt nykter och drack alkoholfritt bubbel, då kan man dricka en hel flarra utan att det händer ett skit. Helt min nya grej nu. Stod på dansgolvet och dansade loss ändå, hur härligt?

I Lördags hade vi bokat brunch på hotellet. Nej men, vi var alla så otroligt överraskade över hur bra det var! Så fantastiskt mycket gott. Vi satt länge och bara njöt och åt massor. Rullade ut därifrån sen. Kan verkligen varmt rekommenderas, håll koll på deras Instagram om du är intresserad av att gå. De har dem lite då och då.

Efter brunch gav vi oss av hemåt för att fixa oss inför 50 årsfesten som vi var bjudna på. Min vän Åsa var det som bjöd till fest. Denna hårt arbetande kvinna som är en av de underbaraste personligheter jag känner. Sprudlande, generös, varm, otroligt fin på alla sätt. Vi köpte med oss en magnumskumpa som vi vet att hon älskar och en vacker bukett. Buketten satte jag ihop själv, den blev faktiskt jättefin.

En superkul fest verkligen! Fina tal, roliga saker som hände, underhållning, dans och god mat & dryck. Vi satt vid ett superroligt bord också med riktigt härliga människor.

Igår Söndag bestämde vi oss för en Stockholmsdag. Jag hade siktet inställt på ett veganskt café som jag fick tips om på Instagram. Detta är alltså ett helt veganskt café som kör glutenfritt också. Nästan allt skulle jag tro? Dessutom med nyttigare sockerarter. Nej men, hallå! Det var inte sista gången vi besökte det!

Jag tog brunchpaket. Då var det en avokadomacka, smoothie, overnight oats och en godsak med valfri dryck. Allt var så herrens gott alltså. Milo valde Amerikanska pannkakor och Tony tog en taco bowl, ”köttfärsen” var gjord av krossade frön och torkade morötter. Så gott tydligen! Jag tyckte tet jag drack var så himla gott och med tanke på skylten utanför var jag bara tvungen och köpa med mig deras chocolate chip cookies. Smaskade sen på dessa i bilen hem, sjukt goda! Du måste testa om du har vägarna förbi. Köpte med mig flera NÖTFRIA bakverk som också ska avnjutas till kaffet i veckan.

Ja, en absolut helt fullbokad helg! Så tacksam för allt och glad att jag har min lilla familj att uppleva allt tillsammans med.

Men nu är det dags att ta tag i veckan på allvar så nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

4
59