Omplåstrad

Hej fina vänner!

I flera dagar har jag varit så nervös för idag. Jag har haft två jobbiga saker inom loppet av 2 veckor, idag var det dags för den sista jobbiga saken. Jag har nämligen många leverfläckar, en del av dom växer, en del kraftigt. Jag har haft en del komplex för dessa prickar som buktar ut, och nu när det blev två på min näsa som började växa rejält kände jag att ”Nä, nu tar jag tag i det!” Har dock varit så rädd, dels för att det ska vara något i dem och hur ont det ska göra? Blev tipsad om en jättebra läkare och klinik mitt på Kungsgatan i Sthlm. De finns på ”Boka Direkt”. Läkaren där har arbetat med detta i 30 år och kan se på en sekund om din födelsemärken/leverfläckar behöver kollas vidare.

Började dagen med en dryg timmas promenad. Hur härligt? Min kropp tackade mig kände jag. Dock väldigt ovant att gå en hel timme när man inte gjort det på väldigt länge. Men nu SKA vi verkligen försöka komma igång!

Efter en hel dags jobb så åkte vi mot Sthlm idag. Innan min läkartid så for vi ut till Fern & Fika för att köpa hem lite mer bakverk. Haha, ja men vi är helt galna i dessa godsaker. Glutenfritt, mjölkfritt och sötat med kokossocker eller lönnsirap typ. Läs mer HÄR om du vill.

Sen var det dags för mig! Åh fy, jag var så nervös så jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig. Var tvungen att gå lite där i korridoren för att inte flippa ur.

Lättnaden här! Omplåstrad men vid gott mod. När jag väl kom in så var det besövningssprutor in i de leverfläckar som skulle tas bort. Jag är överkänslig mot adrenalin så det brukar dom ta bort i min bedövning. Direkt efter sprutorna satt så satte läkaren igång. Dom kör tydligen med en koldioxidlaser. Allt som allt tog det 10 minuter. Helt galet! Värsta stället att ta bedövning på är tydligen näsan så dom tyckte jag var superduktig, finns folk som skriker rakt ut tydligen. Men äsch… det var inte så farligt. Jag är inte rädd för smärta men en herrans massa annat här i livet. Under tiden han gjorde detta så kollade han så de inte var farliga, det ser han på en sekund. Kanske inte konstigt när man jobbat med det i 30 år?

Nu ska detta läka ut helt, typ 3-4 veckor. Sen ska jag boka ett nytt besök. Det är som små skrapsår nu, de vätskar lite och sen kommer det bli skorpor på dem. Den i sin tur ska sen trilla av av sig själv. Jag får inte sminka rakt på dom, tur vi inte har någon 50 årsfest inbokad denna helgen. Haha…. Jag är i alla fall så stolt och glad att jag gjorde det. 🙏🏻❤️

Mötte upp dessa efteråt som hade varit och köpt nya inneskor till Milo. Sen gick vi till parkeringsgaraget och brummade hemåt.

Nu har jag tvättat ansiktet och det känns jättebra. De ser ut som små skrapsår verkligen. Ska bli spännande att se sen när allt har läkt.

Hörni, nu ska vi titta på The Island. Natti natti!

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
2 years ago

Åh vad skönt för dig att leverfläckarna är borta och att det gick så smidigt 🙏😊. Ha en fin helg fina du kram Åsa 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
2 years ago

Tack fina, och detsamma! 😍

Berit
Berit
2 years ago

Åh va skönt att det är gjort! Hejja dig verkligen! Ja visst är The Island bra? Gillar när det är överlevnad rakt av och inte en massa intriger och folk som tjafsar…mår dåligt rent psykiskt av folk som är falska och spelar ett spel för att överleva själva. Ha en härlig helg!

Nästa inlägg

Hektiskt hektiskt

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x