Hektiskt hektiskt

Godmorgon raringar!

Tisdag idag och jag är helt överhopad av jobb just nu. Jag jobbar typ varje vaken timme just nu. Så gissa om mina tips ifrån igår verkligen behövs idag för mig. Ska sätta mig i duschen snart och andas lite.

Igår var jag på ett intressant möte. En resebyrå som funnits i 100 år har gjort en nystart i en ny konstellation här i vår stad. Vi håller på och kikar på ett eventuellt samarbete med Padelresa. Så kul! Vi får se om vi får ihop något roligt.

Snabbt in på Waynes för att köpa en kaffe efteråt och sen iväg på ärenden till Västerås. Igår flacka och for jag som en tätting. Sen jobba tills ögonen slöts typ.

Så blir det ibland, det blir hektiskt utav bara helskotta emellanåt. Nu ska jag kvista vidare igen. Kom ihåg att ni hittar mig på min Instagram där jag alltid uppdaterar story, kika gärna in på Padeltastics Instagram HÄR.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgen i bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x