Premiär

Heeeej finisar!

Ett riktigt sent hej ifrån mig idag. Gud, jag gillar verkligen inte när jag inte har någon struktur på mina inlägg utan hattar in ett här och där. Hoppas det ska lugna sig lite med det andra jobbet jag har nu med eventet så jag får ägna mer tid åt bloggen.

Vi har träning på fredagsmorgnarna jag och Tony. Dock så fick inte jag träna idag då man har träningsförbud 1 dygn efter man lasrat bort leverfläckar. Så jag fick hoppa över, men jag brukar följa med och titta ändå. Man lär sig massor vara av att stå bredvid. Idag körde Fredrik verkligen skiten ur Tony, men han älskade varje sekund, det såg jag på honom.


Idag hade vi bokat biljetter till ”Jag är Zlatan” filmen. Idag var det premiär på den. Milo hade med sig bästis Olle. Olle är så fin på alla sätt, bara en ynnest att få ha med honom med oss.

Efter bion blev det Vapiano, alla tog en varsin pasta. Gott gott!

Nu ligger jag i soffan igen, sov krattigt inatt. Fullmåne inatt, och jag sover alltid som mest illa just innan. Vi får se vad som händer inatt då, blir de nå sova elle?!

Ha nu en mysig kväll!

Kram Nina

39
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
2 years ago

Hur har det gått med Majlis och katträdet, har hon hittat dit?

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
2 years ago

Kul att du frågar! Jag svor efter 2 veckor när hon vägrade ligga i det. Vi ställde ut det i uterummet för att eventuellt sälja det. Nej men NU sitter hon i det. Haha…. Kattjäkel. 💕😂😍

Img 1547.jpg

Nästa inlägg

Omplåstrad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x