Vem är du och såhär läker det!

Godmorgon älsklingar!

Ja, jag startar ofta ett blogginlägg med t ex älsklingar. Det är så jag är, jag använder ofta såna uttryck privat så det speglas även här på bloggen. Milo kallas oftast älskling eller hjärtat. Tony heter hjärtat för det mesta….. Elliot och Thedde är älsklingar. Varje dag som Milo kommer hem från skolan så blir det ”Heeeeeej älskling, hur har du haft det i skolan?” Kanske låter man som ett kasettband men det är så jag uttrycker mig, därav dessa ”Godmorgon älsklingar” ifall ni skulle undra. Ni är ju mina älsklingar även fast jag inte vet vilka de flesta av er är. 🥰😅 Något som var väldigt längesen jag gjorde var att jag bad er att berätta lite om er själva. Gud vad roligt det varit när några av er vågat avslöja lite mer om vilka ni är, jag vet att många läser anonymt, och det är såklart helt okej. Men om ni vill får ni gärna svara på följande frågor, älskar att läsa sånt:

ÅLDER:

BOR I VILKEN DEL AV SVERIGE? UTOMLANDS?

JOBBAR INOM:

ÅLDER:

FAMILJ/SINGEL:

HUR HITTADE DU HIT:

TRIVS DU HÄR PÅ BLOGGEN, I SÅ FALL VARFÖR?:

VAD INSPIRERAR DIG I LIVET?:

ÄR DU LYCKLIG PÅ DEN PLATS DU ÄR JUST NU?

Här bredvid mig ligger Majlis och sover. Hon vaknade till nyss men gav upp när hon märkte att jag inte ens var på väg upp från sängen.

Bilder tagna på mig alldeles nyss. Morgonfrilla de luxe, ja men det är såhär det ser ut när man vaknar på morgonen. Haha, inga krusiduller liksom. Manchesterbröstet sitter där det sitter också. Men men, det jag ville visa var mina ärr som dom ser ut just nu. De ska få lufta ordentligt och får inte sminkas över, så just nu är det inte så snyggt ska jag säga. Men de läker fint, ska duscha av det på bröstet ordentligt idag. Det är som djupa kratrar skulle man kunna säga. Det största vill jag inte visa för det ser inte så trevligt ut. Men det läker fint, inte det, men det kanske ni vill slippa till morgonkaffet. Haha…. Jag brukar ha ett fint läkekött så jag hoppas att det beter sig så denna gången också. Läkaren sa att det kan bli som ljusa fläckar efter, vi får se? Om någon vecka vet vi förmodligen.

Fick så många frågor på Instagram när jag berättade om detta. Undrar du något så är det bara att fråga på.

Nehej! Nu ska jag gå upp och slänga ihop en limpa till frukosten. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

Ps: Glöm nu inte att svara på mina frågor ni som vill. ❤️

86
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
@bakaochlagamat
@bakaochlagamat
2 years ago

Helt missat vad du gjort? Tagit bort födelsemärken?

Jag heter Therese, är 30 (snart 31) år och bor i en liiiten (92 kvm) villa en bit utanför Luleå med sambo och två söner. Jobbar som verkstadsplåtslagare men skulle helst av allt ägna dagarna åt att baka. Skulle tro jag hittade hit när du var med i Hela Sverige bakar. Har en del jag skulle vilja ändra på för att vara helt nöjd med tillvaron. Trivs inte jättebra på mitt jobb och har en magsjukefobi som upptar hela mitt sinne under vinterhalvåret.

Jenny
Jenny
2 years ago

Jenny, 43 år och bor i Luleå. Jobbar som chef inom försäkringsbranschen. Frånskild och har sen drygt 1,5 år sedan träffat mannen i mitt liv. Sen en månad tillbaka är vi sambos med våra tre pojkar på halvtid. Jag hittade igen dig innan hela Sverige bakar, minns dock inte hur. Tycker din blogg bjuder på en salig blandning av allt jag gillar…mat, familj, mode, inredning osv. Jag inspireras av människor med driv, spelar inte så stor roll vad de drivs av men just att lägga sin själ och hjärta i något tycker jag är inspirerande. Jag trivs och är lycklig på den plats jag är idag. Tack för allt du delar med dig av! Kram

Svahnholmen
Svahnholmen
2 years ago

Jag är 47 år, gift ( vi firar 20 år som gifta i år!), två döttrar på 17 och 12 år. Bor i Mölndal, arbetar som sjuksköterska på en Minnesmottagning där vi utreder olika demenssjukdomar. Har följt dig sedan du bloggade på bloggfamiljen, det är väl mer än 10 år i alla fall. Är på en hyfsad plats i livet med jobb och förhållande men vi kämpar lite med vår yngsta som vi fick tvinga i väg till skolan (iband fysisk) och som hade ångest hela förra året. Tjatade och bråkade mig till hjälp från BUP. När vi väl kom dit fick vi jättebra hjälp och nu mår hon bättre och kommer iväg till skolan.

Mamma till 3
Mamma till 3
2 years ago

ÅLDER: 38 år

BOR I VILKEN DEL AV SVERIGE? UTOMLANDS? Norrköping

JOBBAR INOM: räddningstjänsten

FAMILJ/SINGEL: make och 3 barn. 20,18 och 15 år

HUR HITTADE DU HIT: minns inte , men följt dig i herrans många år.

TRIVS DU HÄR PÅ BLOGGEN, I SÅ FALL VARFÖR?: älskar din blandning av allt. Speciellt när du ärligt berättar om vissa svåra delar av livet.

VAD INSPIRERAR DIG I LIVET?: att känna nu vid snart 40 år att jag är nöjd med mig själv. Behöver inte bekräftelse av andra.

ÄR DU LYCKLIG PÅ DEN PLATS DU ÄR JUST NU? Ja livet är toppen 🙂

Maggda
Maggda
2 years ago

Jag heter Maggda, nyss fyllda 41 år och bor i en liten by som heter Åsljunga i Skåne. Med sambo och två jakthundar. Är sjukpensionär sen 6 år tillbaka.
Hittade till dig efter hela Sverige bakar.
Är ganska nöjd med tillvaron, kämpar med gamla demoner i huvudet.
Gillar din blogg som handlar om allt möjligt och är det ett inlägg som inte intresserar mig läser jag din blog en annan dag.

Cecilia
Cecilia
2 years ago

Hej Nina!
Cecilia heter jag, är 47 år, bor i Rydebäck utanför Helsingborg (Skåne) vid havet o är gift med samma man jag träffade vid 16 års ålder, vi har 4 barn tillsammans ( 26, 24, 18 o 10). Jag har följt dig länge.. ända sedan du startade o vi har spelat Quiskampen med:) Jag trivs väldigt bra med din blogg för du delar med dig av allt i livet, bra som dåligt. Jag blir alltid så pepp på dina hälsotips eftersom jag förstått mig själv lite bättre iochmed att du skriver om dina. Vi behöver ju verkligen varandra i allt detta mörka runt oss.. Jag är precis som du högkänslig och tar åt mig samt förstorar ofta problem samt oroar mig.. Det är något jag oftast måste jobba med o försöka dämpa.. men inte lätt när så mycket elände finns runt oss.. Så ibland är detta väldigt tufft. Så jag förstår verkligen dig i detta:) Du inspirerar mig verkligen med att vara tacksam o glad för det lilla i vardagen. Att känna att jag duger precis som jag är och att man måste skratta o vara glad ibland för att orka. Ett tips är att se den fantastiska serien på HBO ”Lust”.. Herregud vad den är bra Nina! Så se den om du inte gjort det än:) Om jag är lycklig? Jo med att vara med min man o mina barn fast de börjar bli stora, absolut tillsammans med dom, men annars inte.. Jag jobbar som elevassistent till ett barn med funktions variationer i 8:onde klass, jag är undersköterska i grunden o längtar tillbaka till det jobbet.. Så jag ska ändra efter juni månad detta år och går tillbaka till äldrevården:) Det jag känner och som gör mig ledsen är att livet går för fort..

Sophia
Sophia
2 years ago

Sophia snart 42 år, Örebro. Arbetar som boendestödjare men är snart färdigutbildad stödpedagog så då går jag över på en ny tjänst fast på samma jobb. Sambo, en son som blir 18 i år och en son som är 23 med fru och 2 barn så jag är farmor också, det bästa som hänt i livet. Min inspiration i livet är min familj och mitt jobb, älskar verkligen att jobba. Jag är lycklig just här och nu men med svackor vid varje pms. Jag minns inte hur jag hittade till din blogg, troligen genom någon sökning efter recept men det är många år sedan och jag gillar din blogg för den är mänsklig, du bjuder på högt och lågt.

Emma
Emma
2 years ago

Jag heter Emma och är 44 år ung 🙂
Jag bor i norra Småland, gift sen 22 år tillbaka, har två döttrar som är 19 och 22 år. Har även två hundar och en katt. Jobbar som undersköterska på säbo. Jag har följt dig sen du var med i Hela Sverige bakar! Det jag gillar med dig blogg är att du är ärlig och även tar upp ämne som är så tabu att våga prata om, superviktigt verkligen! Det som inspirerar mig är att vara tacksam varje dag över min familj! Det är det bästa i hela livet!! Jag är lycklig där jag befinner mig just nu. Känns som denna åldern är helt perfekt! Kram ❤️

Jonna
Jonna
2 years ago

BOR I VILKEN DEL AV SVERIGE? Skåne

JOBBAR INOM: skolan

ÅLDER: 46

FAMILJ: man och två söner

HUR HITTADE DU HIT: en artikel i en tidning

TRIVS DU HÄR PÅ BLOGGEN, I SÅ FALL VARFÖR?: ja, bra blandning, att du berättar om dig och ditt liv.

VAD INSPIRERAR DIG I LIVET?: våren, solen just nu! allt som är vackert

ÄR DU LYCKLIG PÅ DEN PLATS DU ÄR JUST NU? Ja!

Lotta järnil
Lotta järnil
2 years ago

Hej, heter Lotta och bor i Uppsala med fritishus i Grisslehamn,,samma man sen jag va 15 år, nu är jag 67 år , känns inte så, men det är ju bara en siffra! Halkade in på din blogg, när du hade cafe, tycker det är super kul att baka och laga mat! Och mysigt med din blogg, känns som om det är nära mej, när jag känner igen platser du skriver om! Jag har jobbat på resebyrå som vi hade här i stan, samarbetade även med pollyresor! Ja sen har vi 1 dotter och två barnbarn, skulle vilja att du skrev/visade lite mer om sminkning! Du skulle kunna ha en kurs, så att jag fick lära mej lite mer! Oj nu vart det mycket! Trevlig dag i solen😎

Carro
Carro
2 years ago

Jag är snart 35 år och bor vid kusten i Sörmland, jobbar inom äldreomsorgen och har tre underbara barn.
Minns inte hur jag hittade din blogg, har läst den i så många år och är en av två bloggar jag fortfarande följer, men tror att det var i samband med din medverkan i Hela Sverige bakar. Det är så mycket igenkänning i det du skriver, med katastroftankar, PMS osv, plus att jag gillar din inredningsstil och dina recept 😊
Vad som inspirerar mig i livet vet jag inte riktigt just nu, känner mig lite tom efter en separation från vad jag trodde var mannen i mitt liv, så är nog inte som lyckligast just nu när alla framtidsdrömmar gått i kras, men ska nog komma på benen snart igen ☺️ Lever på hoppet!

Helena
Helena
2 years ago

Helena 44 år lyckligt gift med 3 söner 19, 16 och 6 . Fick precis som dig en sladdis med en ny man . Älskar din blogg du du berättar om dig själv på ett öppet sätt . Känner inte igen mig i allt men det är bra för mig att veta då jag jobbar med ungdomar med oro och ångest . Du inspirerar på många sätt med många glädjande ämnen . Kläder , inredning , recept , utflyktsmål etc ! Jag inspireras av kärlek och värme ! Älskar livet och har lätt för att känna tacksamhet för det lilla . Som att solen skiner och att vi ska grilla idag ! Hittade hit för flera år sedan ! Någon av Graaf systrarna tipsade om dig ! Du verkar vara en väldigt härlig och sympatisk kvinna ! Tack för allt som du delar med dig av . Kram på dig !

Berit
Berit
2 years ago

Hej Berit här 49 år och bor i Skellefteå. Jobbar som fastighetstekniker till hyreslägenheter och företagshotell och trivs väldigt bra. Jag är skild sedan 5 år tillbaka och har två flickor som är 20 och 22 år. ”Lillan” bor med mig fortfarande men de dagarna är nog räknade 🙂
Har ett distansförhållande med en fantastisk man! Vi har 8 mil mellan oss och vi båda njuter av den egentid som vi får då vi är ifrån varandra. Samt att man verkligen längtar efter att träffas och den tiden ihop är så värdefull. Tror på riktigt att särbo livet är det mest optimala i min ålder men stänger inte dörren att leva ihop på heltid när man blir lite äldre!
Din blogg är så trevlig..jag har sagt det förr och det är verkligen så att jag tycker att jag känner er som vilka andra kompisar som helst 🙂
Blandningen av familjeliv..PMS..bakning och smink passar mig perfekt!
Ha det bra!

Annika , drömmen om 11 barn
Annika , drömmen om 11 barn
9 months ago

ÅLDER: 39

BOR I VILKEN DEL AV SVERIGE? UTOMLANDS? Västra Götaland/Skaraborg

JOBBAR INOM: Statligt

ÅLDER: 39

FAMILJ/SINGEL: Man och 11 hemmaboende barn

HUR HITTADE DU HIT: Följt länge, och har direkt via facebook, så många gånger klickar jag mig hit därifrån

TRIVS DU HÄR PÅ BLOGGEN, I SÅ FALL VARFÖR?: Ja, många goda recept och tips

VAD INSPIRERAR DIG I LIVET?: Lyckliga och framgångsrika människor

ÄR DU LYCKLIG PÅ DEN PLATS DU ÄR JUST NU? Ja det skulle jag säga.

Img 1610.jpg

Nästa inlägg

Premiär

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x