Helt ärlig med er

Halloj & Gokväll!

Hörni, alla ni som skrivit i detta inlägget. Åh tack tack tack, så himla kul att få en liten liten inblick i vilka ni är, hur ni hittade hit och feedback på bloggen. Ni var många som var överens om att ni gillade öppenheten här hos mig, där jag blandade djupa tankar om mig, mina katastroftankar och ångest med mode, smink, inredning, recept och livet. Så jag trummar väl på som vanligt tänker jag. Ibland så skriver jag och tänker att jag är ensam här, men ni är ju helt galet många som läser här hos mig. Å vet ni, jag är så tacksam för det. Tacksam för att ni kommer tillbaka och tittar till mig här. Jag trivs också själv med min blogg när jag just gör så, blandar livet med yta. Jag är en djup person och skulle aldrig utelämna det härifrån för då skulle inte ni få en sann bild av mig.

Dock så ska jag vara helt ärlig och säga att jag ändrat mitt sätt att skriva genom åren. Jag kände att ju större jag blev i bloggvärlden, desto hårdare blev klimatet. Förr, när jag var väldigt svag i min självkänsla så räckte en hård kommentar för att jag skulle tappa det lite. Ligga och grubbla på natten och få ont i magen och klura i flera dagar. Det blev ohållbart på något vis, jag klarade helt enkelt inte av det så jag begränsade mitt skrivande. Slutade vara en helt öppen bok och blev en glipande öppen bok. Nu, nu när jag snart är 50 år och har skrivit på den här bloggen sen 2003 (helt sjukt), så har min självkänsla blivit en helt annan. Då föddes också integriteten, och den gjorde så mitt skrivande är den det är idag. Nu vet jag precis vad jag kan vara helt öppen om och vad jag inte ska lämna ut om mig själv. Lite som att man kan sin egen begränsning och vad man inte vill ha en elak kommentar om.

Jag tycker väldigt mycket om atmosfären här inne hos mig. Ni som kommenterar är aldrig ute efter att ”sätta dit” mig utan försöker förstå även om vi kanske inte är så överens om saken. Sköna människor liksom och jag måste verkligen bli bättre på att tacka er så mycket för det. Det betyder verkligen massor för mig. Min blogg får vara en fin plats, så härligt ju. Så tack igen!

Ok, nu tänkte jag berätta om vår helg. Jag brukar ju göra det på Måndagar. I lördags så hade vi en fixardag hemma, sen var vi till min svägerska Madelen och fikade, hon har fyllt år. Kvällen blev lugn bara hemmavid.

Söndag morgon hade vi Padelmatch, men vi sög både jag o Tony så det blev förlust. Så tråkigt! Men men, vi fick en motionsstart på Söndagen i alla fall.

I Söndags efter matchen så körde vi fixa & dona dag hemma. Uterummet skulle fixas och så plockade vi fram utemöblerna.

Fullständig kaos överallt! Inget avtorkat utan allt lite hip som hap. Grillen igång med kycklingkorv som Milo älskar. Så mysigt det var med värmande solen också.

Kvistade förbi Rusta för att hitta lite ”pimpning” till uterummet. Hittade som vanligt en hel hög. Ska visa dig sen när jag börjar få ordning.

Senare på eftermiddagen for vi till Bålsta för Milos första träningsmatch för säsongen. Så kul att få se honom spela igen, han gjorde mål också.

Hem på kvällen sen så sken himlen i fantastiska färger. Tycker det aldrig går att återge exakt hur vackert det ser ut. Men ni får ta mig på orden. 😀

Idag har jag varit på en så kul plåtning för en kampanj. Ni kommer alldeles strax få se den. Ska visa er lite sneakpeeks från den imorgon.

Nu är det natt för mig, ögonen klipper här.

Natti! Natti!

Kram Nina

86
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
2 years ago

Jag känner igen det där med elaka kommentarer som sätter sig. Jag har varit väldigt förskonade från elaka kommentarer men de som kommit har gnagt sig kvar tyvärr.

https://blogg.loppi.se/kina/

Evelina
Evelina
2 years ago

Tack för en fin blogg!!

niiinis
niiinis
Reply to  Evelina
2 years ago

💕💕💕

Carola
Carola
2 years ago

Hihi Rusta har så mkt fint 🤗 Idag var jag på Rusta med yngsta dottern å hon tyckte att jag skulle ta en korg MEN då sa jag att nä det behövs inte jag ska baaara köpa en ny dörrmatta 🤓 Det hela slutade med en dörrmatta, trasmatta, 2 prydnadskuddar MEN faktiskt inga servetter som är min fetisch 🤭 Å jag tänkte att en korg skulle ju ha varit bra ändå 😎

Jeanette
Jeanette
2 years ago

Det är blandningen i din blogg som är så härlig.😊

SaraTherese
SaraTherese
2 years ago

Är ju för att du är så härlig & fin också Niina! Har läst din blogg sen du började blogga, vill inte ens tänka hur lång tid det är!😄🤗🙏❤ Vet att många bloggare får så vidriga kommentarer i bland, så skönt att din blogg är förskonad. Tack för att jag får en liten promille inblick i ditt liv & kloka tankar, lite glam & vardag❤🌷☀️

niiinis
niiinis
Reply to  SaraTherese
2 years ago

Åh! Men tack för alldeles underbara ord! 💕

Img 9946.jpg

Nästa inlägg

Magisk ingrediens i denna Hallonpaj

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x