Serumtips

Annonslänkar för NordicFeel

Ja, lite känslig period just nu. Mensen hattar lite hur den vill och jag är lite vilsen mitt i allt. Övergångsåldern säger dom och jag har väl aldrig känt mig äldre….haha! Tror att en 50 årskris börjar närma sig faktiskt. Tror dock att mycket av den beror på hormoner just nu, måste ta tag i den där tiden till Her Care. Få ordning på var man är just nu? Vad ska jag tillsätta? Jag är övertygad om att med rätt hjälp så behöver inte övergångsåldern vara så jobbig. Jobbig är den långt ifrån för alla dock. Pratade med en vän för ett tag sedan som inte märkt ett skit! Inget! Inte ens en lite svettning på natten. Sånt LYX om ni frågar mig!? Hon var mäkta tacksam med tanke på att hon visste hur det kunde vara. 

Det känns som min kropp för en kamp med sig själv. Som att hypofysen hojtar ”Jooohooodå, här finns det fortfarande krut, vi blir gärna gravida och vi är såååå fertila fortfarande” medan äggstockarna ba: ”Men för i helvetet, vi försöker spotta ut ägg hära men dom är sluuuuuut”. Ja, ni fattar va? 😂 Det blir kaos. Där är jag nu känns det som. Som sagt, här inne är det högt och lågt.

Nu är jag extra snäll mot mig själv. Försöker hinna med korta stunder med avkoppling, återhämtning och ”self-love”. Tipsar verkligen om denna roller igen, kallas för jade-roller. Den brukar jag köra i ansiktet på kvällen när jag smort in mig. Sätter igång blodcirkulationen och ger en så skön känsla efteråt. Finns HÄR, 25% rabatt nu.

Stenen JADE anses ju vara helig och har använts i 1000 tals år inom kinesisk medicin. Fördelarna är många. Bl a så stramar den upp ansiktets muskler, avlägsnar och dränerad gifter vilket tar bort plufsighet t ex. Den sägs också ha en lugnande effekt. Så ett hett tips är att införskaffa en. Kika gärna på denna video så ser du hur du kan använda den.

Innan jag använder Jade-rollern så har jag på serum. Jobbar in den ordentligt med jade-rollern, avslutar sedan med en ansiktskräm som jag också kör några vändor jade-rollern med så att den verkligen går in i huden ordentligt. Jag har lite olika serum som jag brukar varva mellan. Det är en återkommande fråga jag får, tänkte att jag skulle tipsa om de som jag varvar mellan.

Just nu när jag känner mig torr som en julgran som man glömt vattna så kör jag denna från Maria Åkersberg. Ger bara fukt och gör inte ansiktet fett. Älskar den! Ni vet väl att man ser mycket rynkigare ut om man är torr i huden? Tänk dig ett russin som man lägger i vatten, plopp säger det så har man ett runt russin utan rynkor. Det här serumet är helt naturlig dessutom, jag älskar naturligt. Finns HÄR!

Känner jag mig trött och glåmig så kör jag denna. En riktigt boost med fantastiska egenskaper. Inflammationshämmande, förebygger hudens åldrande, bleker även bruna fläckar (jag som har mina pigmentfläckar). Innehåller c-vitamin, A-vitamin (vetenskapligt bevisat att fördröja hudens åldrande), B1, B2, B6, aminosyror och polyfenoler (en slags probiotika/antioxidant). Finns HÄR.

Serumens rolls royce, den här kör jag lite då och då. Så kör jag boost-serumet så använder jag den här kanske 3 ggr/vecka. Kör jag fukten så använder jag den kanske ett par ggr/vecka. Den har ett stående inslag i min hudvårdsrutin, varje vecka använder jag den några ggr.

Den här lilla rackaren innehåller nämligen ett extrakt som utvinns från det persiska silkesträdets bark. Ett exklusivt extrakt som har fantastiska utslätande och lyftande egenskaper. Retinol från växten Babchi stimulerar hudens kollagenproduktion och hjälper till att minska synliga ålderstecken. Den är dessutom fuktgivande så den har precis allt man söker! Så vill du ha en riktigt rolls royce variant av serum, välj denna säger jag, eller så gör du som jag och varierar mellan två. Känns som man får ultimat effekt då. 😀 Finns HÄR.

Nähe! Jobba vidare här. Hörs sen igen!

Kram Nina

35
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
2 years ago

Fick en rengöringsprodukt från Maria Åkerberg i julkalendern i år. Tyckte den var bra så nu har jag köpt moistserum och ansiktskräm från detta märke också. Nöjd än så länge. Har dock upptäckt att jag nog måste börja med ögonkräm nu. Har du testat ögonkrämen från MÅ? Har för mig att du tipsade om en ögonkräm som var bra men kommer inte ihåg vilken det var?

niiinis
niiinis
Reply to  Svahnholmen
2 years ago

Jag har två favvosar! En från Clarins och från MÅ. 💕❤️

Marie
Marie
2 years ago

Jag är sugen på att skaffa en roller till ansiktet men är lite osäker på vad man ska ha för sten. Nu menar jag inte att låta som en besserwisser men du skriver om jade men rollern på bilden är väl någon annan sten, typ rosenkvarts? Jade är väl grön.
Så min fråga är egentligen, spelar det någon roll vilken sten man har eller är det själva funktionen av rollern som är viktig?

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
2 years ago

Ja jag förstår, dom kallas oftast jade-roller även om detta är rosenkvarts. Spelar ingen roll så. Men kan du lite om kristaller så kan du ju välja roller efter vad du önskar. Jade är ju kraft, stillhet, makt, frid och inre harmoni medan rosenkvarts är kärlek till oss själva, lugn, tröst och kärlek utan krav.

Så välj själv vilken som passar dig bäst! 💕💕💕

Nästa inlägg

Färsk Girasole pasta med brynt smör

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x