Thedde 26 år

6ef506cd 0dd8 469d 8dbb 3e145e5fdef0.jpg

Idag blir du 26 år! 🎉🎂💕

Har gråtit en skvätt på morgonen, mest för att det är första gången på 26 år som jag inte får krama honom på hans födelsedag. HSP person och vara lite ”svag” just nu gör att det blir 7 resor värre med den känslan. Blir lite arg på Schweiz….men i samma sekund som jag blir det så förstår jag att det är av egoistiska skäl, endast egoistiska. Av saknad efter honom. Det gapar liksom en stol tom här hemma. Tänker jag med mammahjärtat så är jag såklart bara glad för hans skull. Är han lycklig så är jag, så är det såklart. Har varit så orolig för att han ska vara ensam på sin födelsedag, ni som följt mig ett tag vet hur viktiga födelsedagar är för mig. Haft ont i hjärtat när jag tänkt att ingen kommer fira honom. Ringt och frågat om allt känns ok. Thedde har lugnat mig och sagt: ”Mamma, jag kommer jobba och ha fullt upp så det är hur lugnt som helst”. Jag vet att han mår dåligt om jag mår dåligt så han försöker såklart att lugna mig.

Vi har inte setts sedan den 26/12-2021. Ganska exakt 3 månader sedan. Vi pratar FaceTime så vi ses, men vi ses inte så vi kramas. Å det känns inne i hjärtat.

I dagarna skrev han på för ytterligare 2 år i Schweiz. Tog en screenshot på vad föreningen skrev om Thedde, kände att jag blev så stolt ända in i hjärteroten. Det är också här jag inser att han förmodligen genomlever livets utmaning, det är då jag förstår hur gärna han vill det här. Å då vill jag det också. Såklart! Av egoistiska skäl säger jag ”KOM HEM” men som sagt, mammahjärtat säger stanna kvar och gör det du ska! Men bara dessa 2 år till, sen kommer du hem…. OK? 💕❤️😭

I morse ringde vi FaceTime och så öppnade jag en present som vi köpt till honom så han såg det. Det tyckte han var en superbra idé. Han blev jätteglad över sin present i alla fall och vi fick se hans reaktion, second best när man inte kan vara på samma plats. 🙏🏻💕 Tack och lov för FaceTime!

Grattis min fina Thedde (eller Theo som dom säger i Schweiz). Vi älskar dig till månen och tillbaka. Ha en fin födelsedag!

Puss Mamma ❤️

51
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
2 years ago

GRATTIS till din Thedde.
Jag förstår dig 💯 procent. Min dotter flyttade ju till Stockholm för att läsa på universitetet. Hon fyller 25 år i april och jag kommer inte se henne,krama henne på hennes födelsedag för första gången i mitt liv 😭😢
Din son flyttar hem till Sverige så småningom,men jag vet redan att min dotter kommer stanna i Stockholm efter examen,för jobb möjligheter i den branschen är större.
Vi pratar ofta,sist jag träffade henne var 30 december förra året,så det är snart tre månader sen och jag längtar efter henne. Sommaren kommer hon ha sommarjobb i Stockholm det blir kanske några dagar jag får träffa henne. Det jag tröstar mig själv är att hon trivs med sina studier och Stockholm. Det är väl likadant för dig du vet att din son trivs där han är.

Sofia
Sofia
2 years ago

Grattis på födelsedagen Thedde! Och grattis till förlängt kontrakt. Ett bevis på att han levererar, vilket du ska vara stolt över.
Ja, det är svårt att inte längre träffa sina barn varje dag, men att se dem pröva sina vingar och sedan flyga blir iallafall jag så tacksam och glad över. Att alltid vara där med kärlek och stöd när det behövs är det bästa en förälder kan göra.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Du har så rätt! 💕💕💕

Nästa inlägg

Helt ärlig med er

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x