Jobb, läppar och ryggproblem

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Godmorgon!

Hmmm, jag har råkat ut för något i min rygg/höft när vi spelade padel sist. Ikväll har vi dessutom vår sista mixmatch jag och Tony, så idag måste jag ”kurera” den ordentligt. Skulle säkert behöva vila bort det men denna match är redan flyttad en gång, kanske får jag ta det lite lugnt bara (hur man nu gör det?)

Igår startade vi dagen med ett frukostmöte på hotellet. Älskar deras frukost, sen är det så himla mysigt att sitta där och jobba. Det är en ynnest att kunna jobba hemifrån, men ibland är det så skönt att byta miljö och se något annat. Hade mina nya läsglasögon på mig igår, såna billiga för typ 80 spänn. Vet inte hur många jag avverkat nu? Ska ta mig i kragen och beställa lite snygga roliga, GLAS har ju supersnygga.

Tyckte jag såg så glåmig och färglös ut igår så jag smackade på lite färg på läpparna. Mitt nya nu är att köra lite utanför läpparna med läppenna och sen lipgloss på det. Ger lite extra plut och fyllighet. Älskar lipglossen från Clarins, här har jag färgen Rosewood shimmer 06, finns HÄR (just nu 20% rabatt). Läppennan är från NYX (färgen Mahogany) finns massor med fina färger (kolla in färgen EVER och NUDE BEIGE). Finns HÄR (just nu 20% rabatt).

Just nu har ett av mina absoluta favvomärken en kampanj, 20% rabatt på allt. Har så många favoriter därifrån, här är bara några.

Askungekrämen (27% rabatt nu) – Stramar åt och ger en fantastisk lyster, perfekt under foundation.

Bästa volymmascaran (25% rabatt) – Ger supermega mycket volym, helt klart bästa volym mascaran jag provat.

Ögonkräm (27% rabatt) – Gud, passa på nu för bövelen för bättre ögonkräm får man leta efter. Har haft slut nu ett tag och märker direkt det på huden runt ögonen. Ska beställa nu!

Hepp! Dags att ta tag i dagen här. Ska åka och köpa en spikmatta som jag ska ligga på idag.

Vi hörs snart igen, har ett supergott tips på efterrätt till påsk till dig, sen ska du få läsa om 10 saker du kanske inte visste om mig. 😀

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Vera
2 years ago

Älskar dina reklamkampanjer

niiinis
niiinis
Reply to  Vera
2 years ago

Åh tack! ❤️

Img 1938.jpg

Nästa inlägg

Serumtips

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x