Odd Molly 20 år – 20% rabatt till dig!

Åh hörni, häromdagen var jag och plåtade denna fina kampanj. Jag samarbetar ju med Odd Molly sen en tid tillbaka och kan bara säga att ni är så många som är glada för dessa rabattkoder som jag skickat ut till er! Nu förstår ni, så kommer Odd Molly att fira deras fantastiska 20 år med att ha ett superexklusivt erbjudande till alla sina medlemmar. Så bli för sjutton gubbar medlem nu så får du 20% på allt, 20% är liksom hur mycket som helst. Medlem blir du HÄR, när du sedan loggar in så dras automatiskt 20% av.

I den här fina och inbjudande sängen på Kung Carl la jag upp alla fina plagg som skulle plåtas. Jag är alldeles stissig inför att det snart kommer bli sommar och att jag ska få bära allt detta snygga då.

Den här klänningen/tunikan (<länk) kan du variera i all oändlighet. Antingen bära såhär som jag gör på bilden, lätt löst och ledigt som en klänning. ”Få plats med magen” klänning som jag kallar det, älskar såna.

Eller så har du skärp i midjan som jag har här. Snyggt till sandaletter eller varför inte byxor. Resten av dagen hade jag denna som tunika till svarta tajta byxor. Sååå snyggt! Fick t.o.m frågor om var min tunika var ifrån.

Detta kommer vara mina ”happy-plagg” i sommar, är så sugen på att köpa det i rosa också. Såååå fint! Snacka om att vara somrig va? Midsommar? Sommarfest? Stranden…. Alltså den här kjolen (<länk) kommer jag förmodligen att bo i. Så snyggt till ett vitt linne bara. Toppen (<länk) tänker jag till ett par ljusa jeans, kilklackar och nå snygga gröna örhängen. Åh så pepp på sommar nu och alla härliga färger.

Den här urvackra stickade långa västen (<länk) föll jag pladask för. Tänk så användbar i sommar? På stranden, med en kort enkel klänning under, en blus som jag har här med ett par coola brallor och klackar. Blusen (<länk) är ”to die for” snygg. Så skön på och så användbar till så mycket, kjol, jeans, tights….

Midsommardrömmen! Sååå kär i den här klänningen (<länk). Jag valde att ha skärp i midjan. Den har som knyten på varsin sida så vill man kan man ha den helt löst med bara lite knutet i sidorna. Sååå fiiiiin! Älskar den verkligen.

Kom ihåg! Blir du medlem nu så får du 20% rabatt på ett köp. Klicka HÄR för att bli medlem, där står all info.

Grattis Odd Molly! Underbart att få vara med och fira detta med er. 💕🤩🥂🍾

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2065.jpg

Nästa inlägg

Jobb, läppar och ryggproblem

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x