Vilken härlig Fredag & LIVE

Innehåller annonslänk för Bagaren & Kocken

Hej finisar!

Tack för all fin feedback jag fick på mitt förra inlägg. Ni var många som skrev till mig på min Instagram att detta var fint att läsa om mig. Blir helt rörd, tack. ❤️

Ja igår blev det en hektisk dag, helt sådär utan plan blev den hektisk. Lite typiskt oss också om jag ska vara ärlig. Vi felräknar ofta tiden det tar och då blir det så.


Jag började dagen i padelhallen. Träning med Fredrik väntade. Alltså man är så galet slut efter en träning med honom, men mycket beror säkert också på att man stressar sig själv i övningarna. Jag är en prestationsprinsessa som ni vet, jag vill bli bäst på kortast tid. Ställer orimliga krav på mig själv. Igår sa min tränare Fredrik (för då hade jag sagt förlåt 100 ggr och tryckt ned mig själv): ”Nina, tryck inte ned dig själv. Du ställer så otroligt höga krav på dig själv”. Jag vet att jag gör det, jag vet. Men jag vet inte heller hur jag ska sluta, det är ju ett personlighetsdrag. Mamma & pappa säger att man taggar ned när man blir äldre med sånt, ser fram emot det faktiskt.


Svajigt självförtroende igår efter träningen. Men jag tog en dusch och satt och filosoferade lite. Insåg att jag ju lär mig otroligt mycket efter varje gång jag tränar. Det är ju det träning handlar om. Lärde mig minst 4 viktiga saker för min egen förbättring inom padel igår t ex. Hur jäkla bra är inte det?


Blus från Plain Vanilla, finns HÄR. Har den snart i alla färger. 😀

Gjorde mig i ordning och sedan väntade lunch med Tony, mamma och pappa. Jag bjöd dom på lunch igår, vi har inte setts på en evighet så det var mysigt att få umgås lite.


Hämtade sen ut mitt paket från just Plain Vanilla, är väl andra gången jag beställer kläder därifrån den här månaden. Den här kommer ni få se senare, alltså den underbaraste av klänningar. Är helt kär! 💚 Idag väntar nämligen dop. Min systers lilla Siri ska döpas.


Igår körde vi en FREDAGSLIVE. Jag gjorde pizza som vi sedan bakade i vår pizzaugn. Alltså, det är nog livets bästa köp. Vi är sååå nöjda med den, blir helt galet goda pizzor. Spelar ingen roll om du gör en tjock pizza eller en tunn, den blir alltid genombakt i pizzadegen och får sån underbart god krispig yta. Och det går så sjukt snabbt. Typ 3 minuter. Alltså bäst!


HÄR har ni den, den är på REA nu så passa på för tusan om du vill ha en riktigt bra pizzaugn, gäller en dag till. Vi är verkligen 100% nöjda. Oftast så bakar vi pizzorna med ved. Det blir allra godast. Man kan också använda kol och t.o.m gas. Det följer med en del till det så du även kan använda gas. Men jag föredrar helt klart ved, sååå god smak så det är inte klokt. Pizzaugnen blir 400 grader varm så gissa om den brassar på pizzan och ger den vad den tål?


HÄR hittar ni det alkoholfria bubblet som jag pratade om på liven igår, det är så galet gott! Riktigt riktigt bra smak och känns nästan precis som vanligt bubbel. Jag sa att det var Richard Juhlin men nej, det är God Dryck som står bakom.


Gjorde också världens enklaste förrätt! Eller snarare tilltugg. Så gott så det är inte klokt.

Fyllda tartletter, 4 st

50 g Philadelphiaost

50 paprika & Chilifärkost (ICA)

1 dl skinkost (på tub)

1 dl parmesan

4 tartletter (finns att köpa färdiga på välsorterade matvarubutiker)

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop Philadelphia, paprika & chiliosten, skinkost och parmesan. Klicka i tartletterna.

2) Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter tills de fått lite färg på själva tartletten.

3) Går att äta såhär. Om du vill, klicka på lite creme fraiche och hackad rödlök.


Pizzan i pizzaugnen blev magisk! Jag köpte färdiga pizzadegar men allra godast är ju att göra helt egen. Men toppingen tog den här pizzan till oanade höjder. Testa denna topping!

Ninas godaste BURRATA pizza

1 pizzabotten

2 msk tomatsås (finns färdig på konserv att köpa)

1 påse/250 g buffelmozzarella

1 näve ruccola

275 g/100 g avrunnen burrata

2 msk pinjenötter

1 msk cream di balsamico

1 msk rinnande honung

Gör såhär:

1) Bred på tomatsås på botten, skiva buffelmozzarellan och fördela ut den. Grädda pizzan.

2) Ha på ruccola, dela burratan i mindre bitar och fördela ut den på pizzan. Ha på pinjenötter och sist crema di balsamico och honung.

MAAAAAAGISKT GOD! Den absolut godaste pizzan man kan äta hemma. 🤤🤤🤤

Hepp! Nu ska jag städa lite, sen får vi se om vi hinner med en padelmatch innan vi ger oss av mot dopet. Har köpt så söta presenter till vårt nya lilla stjärnskott i familjen. Ska visa sen.

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2035.jpg

Nästa inlägg

10 saker ni inte visste om mig

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x