Snittar med godaste laxröran

Har ni kommit ihåg och flytta klockan? Galet härligt att vi äntligen har sommartid. Nu kommer det bli ännu ljusare på morgnarna. Längtar till när jag kan sätta mig ute i bara linne och dricka kaffe i solen på baksidan. Dröm! Nu ska jag tipsa dig om riktigt goda snittar till påsk. Dessa är det alltid en rasande åtgång av, så gör du dom… tänk många!
Snittar med laxröra 150 g cream cheese 1 dl creme fraiche 100 g rökt lax ½ kvast gräslös 2 msk färskriven pepparrot (finns på tub) salt peppar Gör såhär: 1) Skär laxen i små bitar. 2) Blanda laxen med creme fraiche, cream cheese, klippt gräslök, pepparrot, salt och peppar. 3) Bred ut ett tjockt lager av röran på ett par tunnbröd. Rulla ihop tunnbrödsrullarna och skiva dem i ca 3 cm breda skivor. 4) Lägg upp på fat och dekorera gärna med lite klippt gräslök uppepå! Gillar du receptet får du gärna klicka i hjärtat under inlägget. Här kan du följa mig; Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR Kram Nina
156
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Men med sommartid blir det ju mörkare på morgonen och ljusare på kvällen 😘
Ha en underbar dag fina!

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Kom på det. 😂

Emma
Emma
1 year ago

Tack för tips om rårispasta. Har letat glutenfri pasta utan majs. 👍

niiinis
niiinis
Reply to  Emma
1 year ago

Tycker den är den godaste pastan, liknar vanlig pasta väldigt mycket också. 🤩

C
C
1 year ago

Så goda! Rostad lök är grymt gott att toppa med! Bryter av gott med det lite knapriga.

Agneta Domander
Agneta Domander
1 year ago

Skulle gärna vilja skriva ut en del av dina recept för att komma ihåg dom. Men jag lyckas inte hitta något sett att göra det.
Har du något tips?
Med vänlig hälsning, Agneta

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta Domander
1 year ago

Klicka på den lille pilen till vänster under inlägget så kommer det. ❤️

Img 2313.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x