Dop, snygg klänning och gott fika

Hej älsklingar!

Jaha, måndagen har varit i full gång. Jag har lagat mat i en sådär 3 timmar. Har lagat matlådor till nära som har det lite jobbigt just nu. Vill underlätta lite och det minsta man kan göra är att underlätta det dagliga planerandet kring mat och matlagning. Sen somnade jag hastigt och lustigt i soffan tidigt ikväll, att flytta klockan tar på krafterna.

I helgen var det dop för vår lilla Siri. Sötisen skötte sig så fint i kyrkan och somnade till slut på sin pappas axel.

Siri döptes i samma kyrka som mina stora barn är döpta i. Så längesen jag var där, tänk…. Det är 23 år sedan. Sjukt! Tillinge kyrka är en jättefin kyrka och det är sånt lugn därinne, det har jag alltid tyckt.

Jag hade på mig en klänning från Plain Vanilla, beställde den direkt när jag såg den. Jag äääääälskar omlottklänning och färgen ska vi inte prata om. Finns HÄR. Följer med en underklänning också.

Min superfina pappa! Just dragit av ett skämt så vi båda skrattade gott. Älskar när han är finklädd min pappa. Mamma lyckades jag inte fånga på bild. Hon var också så finpiffad.

Efter kyrkan for vi hem till syrran för dopfika. Dom bjöd på finska piroger, ääääälskar det med äggsmör på. Kokta ägg blandat med smör, sen värmer man pirogerna och har på äggsmöret så det liksom smälter lite uppepå. Magiskt gott! Mamma hade också bakat ”Ässiä”. Recept på dessa galet goda kakor hittar du HÄR. Mamma hade bakat ”kammar” också, recept HÄR.

Mysigt med ett litet dop för de allra närmaste. 💕 Vi köpte adidasskor som kan varit de sötaste och minsta jag sett. Köpte också en kofta men den var det hål i så den ska bytas.

Tack syster & Pierre för ett fint dop!

Nu ska jag sova….. igen. 😀

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2015.jpg

Nästa inlägg

CITRONKLADDKAKA med limeglasyr

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x