ANNONS

Padeltastic och hemmagjord Sportdryck

Godmorgon vänner!

Ja nu är det inlägg sen kväll och tidig morgon. Så knasig kväll igår när jag typ däckade tidigt. Kände mig inte ens trött men somnade ändå. Tony sa: ”Du kanske bara låg så himla skönt där i soffan så du tvingades att somna”. Ja, haha, så måste det ha varit.

I Söndags startade vi dagen med en padelmatch mot exet Magnus och hans Maria. Så kul att vi har dom som vi ofta spelar emot, ikväll ska vi spela igen. Imorgon ska vi möta ett nytt par och spela emot.

Mycket padel nu. Men vet du? Tänk att jag som 49 åring hittat en hobby som jag bara älskar! Som ger mig motion och glädje på en nivå som jag trodde var förbi för längesen. Jag har ju spelat innebandy och fotboll i mitt liv, men det var ju när man var ung och orkade. Padel kan ALLA spela, det finns liksom seniorgrupper för gamlingar som ses och spelar padel. Man kan spela med sina barn, sin mamma o pappa, arbetskompisar, tjejgänget eller med sin partner. Tony och jag älskar att vi kan göra det här tillsammans. En hobby som vi båda gillar! I helgen har jag anmält mig och Tony till ”charity-padel” i Rosersberg. Det fanns några platser kvar ifall du och din partner är sugna på att vara med, verkade himla kul faktiskt!

Man anmäler sig på deras MATCHI sida. Som ni ser så finns det lite platser kvar. Kika in på min story på Instagram.

Apropå Padel! Kolla vad jag tagit fram hittills. Detta är så roligt så klockorna stannar. Mina helt egna produkter till Padeltastic som jag satsar en hel del på nu. Här har vi kompressionsstrumpor och thermos vattenflaskor.

Varför ska man ha kompressionsstrumpor då? Jo men det finns såna otroliga fördelar med såna strumpor. Inte nog med att de förebygger skador….

Img 2467.jpg

Dessa studier har visat tydliga resultat på att du ökar din prestation på helt annan nivå. Detta för att kompressionsstrumpor håller muskeln på plats och hindrar ”skakningar” och ”darrningar” som också gör så muskeln mattas ut. Det ökar blodgenomströmningen som både skyddar och läker muskulatur. Så joggar du, spelar racketsport eller någon annan sport som kräver explosivitet, uthållighet och ork så testa kompressionsstrumpor. Mina kommer snart att finnas på Padeltastic.se webshop.

Vattenflaskorna som ser ut som riktigt snygga thermosar, ja dom håller kyla i upp till 12 timmar och värme i upp till 24 timmar. Lägg i ett par isbitar innan du drar hemifrån så har du garanterat kall dryck. Det är faktiskt Tony som fått mig att börja jobba på den här produkten. Han ÄLSKAR kallt. När han ska dricka något ska det vara ISKALLT. Så dessa flaskor är det han som fått mig att ta fram. Så i sommar när jag ska spela padel utomhus i värmen är det extra viktigt med kall dryck, ska göra min hemmagjorda sportdryck och ha i dessa ursnygga flaskor.

HEMMAGJORDA SPORTDRYCKER

White tea energy

4 dl vitt varmt te

2 msk honung

Låt svalna så det blir helt kallt. Häll upp i flaska och drick som energidryck.

Applebonanza

2,5 dl ren äpplejuice

2,5 dl mineralvatten

1/2 tsk salt

Blanda i en flaska, ställ kallt och njut av under en varm sommardag eller när du sportar!

Energyboost (för er som ej är känsliga för koffein)

1 dl färdigkokt kaffe

1 dl valfri mjölk

1 banan

1 dl havregryn

Mixa i blender tills den är helt slät. Ställ kallt. Perfekt att ta innan träning t ex

Sports

5 dl vatten

2 msk druvsocker (finns HÄR)

1/2 kryddmått salt

1 msk koncentrerad fruktjuice (funkar även med 2 msk pressad citron)

Ja, där har ni några SPORTDRYCKER som du kan blanda själv helt utan onödiga tillsatser.

Hepp! Nu måste jag fixa mig, ska åka mot Sthlm om en timma. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dop, snygg klänning och gott fika

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x