Padel i Sthlm

Innehåller annonslänkar för Lindex

Godmorgon vänner!

Lördagen är igång här redan. Idag åker jag och Tony på en välgörenhetstävling i Sthlm där vi ska vara med på en padelturnering. Läskigt men kul! Wish us luck!

Igår startade dagen med att skjutsa Mellan till tåget. Fashion när det är som bäst och snyggast! 😂 Vinterstövlar och vantar för det är så jädrans kallt igen. Blööök vad jag inte gillar den här kylan som återkom. Verkar hålla i sig också. Typiskt aprilväder.

Sen var det dags för Padelträning med bästa Fredrik. Han kör skiten ur en och man vet att man kan andas och ha hög puls efter en träning med honom. Men igår jädrans i gatan så satt min enhands backhand till slut. Så glad för jag har verkligen sugit på just den, så pass att jag faktiskt alltid undvikit den när jag spelar. Tony tog bilder på mig igår när jag tränade, ska lägga upp det här sen.

Åkte förbi tryckeriet igår för att kolla hur det gick med min lilla padelkollektion av kläder. Nej men dom blir sååååå fiiiiina! Inte klokt! Kommer att finnas i Webshop efter mitt PADELEVENT sen. De som kommer till PADELEVENTET kommer ha förtur nämligen. Jag ska ha på mig en av outfiten idag när vi spelar turnering, kanske får du se lite bilder då. Padelkjolen är sååå skön i världens bästa material, och träningströjan känns som en smekning på huden.

Åkte till Dollarstore för att plocka ihop en liten fredagspåse till Milo. Tony hittade passande kallingar. 😅

Solglasögon 1 HÄR // 2 HÄR

Var förbi Lindex, hittade solglasögon som jag bara var tvungen att köpa. Så sköna på och supersnygga. Letade egentligen efter ett gäng med supersköna trosor. Har hittat några som jag bara måste tipsa om!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Brazilian High är helt min grej! Sitter högt, håller in lite gör dom också när man t ex har jeans där man känner att magen putar lite. Jag skiter egentligen i putet men jag tycker det är så galet obekvämt när magen liksom pressas över linningen. Älskar dessa! Perfekta att sporta i också då det sitter uppe ordentligt.

Handla! Latmanshemmapizza kallar jag det när man köper färdig pizzadeg. Men jädrans gott blir det ändå. Dock så hade vi lite dålig sprutt pga dåligt med ved i vår pizzaugn igår. Så nu vet vi det, massor med ved ger godare pizzor.

Vi fick dock i oss våra pizzor och sen blev det Masked Singer i soffan.

Nehej! Nu måste jag börja fixa här. Måste packa för dagen och få i mig frukost. Sen drar vi mot Sthlm för padel. Nervös i hela magen men ska försöka tänka på det som en träning. Det är ju inget farligt liksom, kul grej….

Vi hörs sen!

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2558.jpg

Nästa inlägg

Bilder från mobilen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x