Hjärtsnurp och padelturnering

Gokväll vänner!

Men blöööööööö vilket platt fall det blev på vår turnering igår. Allt började ju så himla bra.

Vädret var top notch. Vi var båda vid gott mod, jag lite nervös dock, men glada och laddade för en padeldag.

Img 2682.jpg

Här en liten sneakpeek på vad jag jobbat med ett tag, ser ni trycket på Tonys rygg? Här satt vi i alla fall och tryckte när vi väl kom in på WAP i Rosersberg. Vi kände oss nog lite malplacerade. Haha….som om två vilsna bönder kommit till storstan.

Det var fint där inne, också en väldigt bra anordnad tävling av Charity Padel. En välgörenhetsturnering där det samlades in pengar till både rosa bandet och mustaschkampen. Man fick också köpa lotter på plats för att donera ytterligare. Det gjorde vi! Jag donerar också till ett antal olika välgörenhetsorganisationer och Cancerfonden är självklart en utav dem. Har stående som bara dras på autogiro varje månad, bästa!

Kan tyvärr inte visa hur jag såg ut, hade nämligen kläder på mig som Padeltastic ska ha framöver. Hängde man med på Padeltastics Instagram kunde man se lite, men det mesta hålls lite småhemligt fram till Padeleventet på Lördag.

Vi spelade 3 matcher sammanlagt, förlorade de två första och spelade väldigt jämnt i den sista. Men då hände något som inte hänt på 10 år. Jag fick ett anfall på mitt hjärta. Alltså, jag är född med ett extrakärl i hjärtat som gör att det blir rundgång i hjärtat, man får puls på ca 250 slag/minut. Ooooootrooooligt obehagligt! 1996 försökte man göra en ablation men misslyckades att hitta kärlet på mig. Thedde var 6 månader då. Efter Milo har jag haft ett enda anfall bara. Men så igår så small det till…. Så jobbigt! Men Tony var fantastisk och lyckades lugna mig så det slutade efter ca 5 minuter. Grät efter för att jag blev så rädd och så besviken på min kropp, trodde ju att det typ var borta. Men…. Nu dök det upp. Men kanske blev det lite för mycket med 3 matcher utan vila emellan? Vi får hoppas att det var en engångsföreteelse.

Vi blev kvar och tittade på finalen på ett par vi lärde känna som vi mötte i första matchen. Dom vann hela skiten!

Så värda! De var båda superduktiga och även om Monas man Mikael drog låret då lyckades de vinna ändå. Då ska man vinna hela skiten känner jag!

Vi kan väl diskutera om de ens är C-klass. De tycker inte vi, de hade kunnat vinna B-klassen också. Så duktiga var dom!

Prisbord och lite giveaways. En väldigt fin och bra turnering som vi ändå var glada att vara med på trots att vi fick bryta sista matchen.

Nu är jag sååå trött, ska lägga mig på sängen och kolla ifatt på ”Udda veckor”. Se den om ni inte redan gjort det, finns på Discovery +.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
2 years ago

Så modigt av dig/er att ställa upp! Tack för ärlig beskrivning- har själv spelat sen i augusti och försöker peppa mig att våga delta i en turnering… Tråkigt avslut bara, hoppas du mår bra nu!! Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
2 years ago

Jag mår bra nu. Tack fina! ❤️

Malin
Malin
2 years ago

Måste ha varit jätteläskigt med anfallet!
Stor kram! ♥️

Birgitta Klasson
Birgitta Klasson
2 years ago

Har inte följt dig jättelänge, får jag väl erkänna.
Men vad du har hjälpt mig, är 60+ dels med dina råd om uvi, håravfall, vet inte om jag inbillar mig men det har ju hjälpt,
Många kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Birgitta Klasson
2 years ago

Vad du gör mig glad Birgitta. Det betyder allt om jag kunnat hjälpa en enda människa med någonting! ❤️❤️❤️ Kram

Img 2663.jpg

Nästa inlägg

Padel i Sthlm

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x