Förhandsvisning LIKEA på C-more

Hej på er finisar!

Idag startade vår dag tidigt. Vi var inbjudna på förhandsvisningen av serien LIKEA som startar imorgon på C more. Detta är en serie som driver lite med influencer branschen och jag kan säga att vi skrattade högt. Den är helt ofiltrerad, alltså könsord, knark, tragiska liv och hela kittet visas. Du FÅR inte missa den, jag tror den kommer göra stor succé!

Vi lämnade ett soligt (men snöigt) Enköping och for iväg mot storstan.

På riktigt så var detta vad som mötte mig när jag kikade ned från sovrumsfönstret i morse. Total vinter. Iskallt, snö, drivis. Fy farao! Lika mycket som jag älskar april så hatar jag april, oberäkneliga april som chockar oss med diverse väder.

Köerna in till stan visste inga gränser, vi blev en halvtimma sena men missade tack och lov bara frukosten och inte filmen. Haffade med mig en macka in på biografen. Sååå mysig biograf. Dit måste jag verkligen åka och se på bio nångång. Bio Capitol heter den.

Jag som ÄLSKAR frukost hade gärna suttit och njutit av allt detta för fulla muggar!

Nej men seeeee denna serie alltså. Vi fick se 3 första avsnitten och det var så kuuul. Skrattade högt flera ggr. Jag har redan flera favoritkaraktärer i serien.

Efter förhandsvisningen hade vi ärenden i Sthlm som vi fixade. Sen var det full fart hemåt för Tony hade träning. Jag känner mig lite för stressad och har för mycket att göra just nu så Tony fick ta träningspasset själv.

Jag är så himla stolt över honom! Han har blivit så galet duktig på så kort tid. Helimpad alltså. Skulle inte förvåna mig om han kommer klättra högt i seriespelet framöver. Inte med mig då men bland herrar!

Jahapp! Nu ska jag laga mat, eller så blir det Pinchos denna Tisdag, Tony var så sugen på det så vi får se om vi festar till det lite extra idag.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2695.jpg

Nästa inlägg

Hjärtsnurp och padelturnering

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x