Full fart framåt

Godmorgon!

Oj oj! Uppe med tuppen, sov som en stock inatt i 6 timmar (händer sällan att jag sover så många timmar i sträck utan att vakna) och vaknade sen och har så ont i käkarna. Ja, jag spänner mina käkar så galet mycket vissa nätter, dessutom gnisslar jag tänder då. Vad gör man åt det? Är det bettskena? Botox i käkarna? Vad är det man gör? Har ont i hela tänderna idag nämligen. Antar att det inte är så jättebra….

Jaha, förberedelserna för helgens PADELEVENT är i full gång. Jag jobbar 24/7 nu, men som tur är så är det väldigt roligt att hålla på med. Imorgon ska jag packa alla goodiebags, sen ska jag packa ihop alla kläder som tryckts och ska med till eventet. Det ska göras grupper till Americano och en herrans massa annan fix.

Jacka från Goldbergh, från Plain Vanilla // Luvtröja (kommer finnas på Padeltastic // Tights (skönaste jag haft) HÄR // Skor HÄR

Jag har mest gått klädd i träningstights, luvis och keps. Min go-to klädsel när jag har mycket och göra. Skönaste om du frågar mig!

I helgen var vi på Mall of Scandinavia. Milo hade med sig kompis Olle. Kolla in pizzorna dom fick in när vi åt på Egon. Bland de största jag sett, det blev doggybag för dem båda kan jag säga.

Oj oj vad vi åt! Så gott och moffla ibland alltså. Jag tog en glutenfri pizza med kyckling och den var såååå god! Egon kan jag faktiskt rekommendera om du vill ha lite god sån moffelmat.

Apropå moffla! Hur gott med Chocomania? Galet gott! Vill ni njuta av choklad i alla dess former så testa det stället. Bovetecrepe fylld med jordgubbar, bananslantar och smält mjölkchoklad med en skopa glass. Sen doppa jordgubbar, banan och marshmallows i smält choklad. Asgott!

Nehej! Nu ska jag dra iväg här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
2 years ago

Jag fick Lergigan utskrivet pga illamående. Tog dessa och märkte att jag sov så mycket bättre. Gör samma som du med bita ihop mm om nätterna. Och efter att ha börjat tagit dessa tabletter till natten så har min huvudvärk och spända käkar försvunnit. Så att ha börjat med en medicin av en annan orsak visade sig vara lösningen på mina andra problem. Denna medicin är inte beroende framkallande. Så jag tar 1 till natten om jag ska gå upp på morgonen eller 2 st om jag ska ha sovmorgon. Kommer aldrig sluta med dessa. Jag älskar att jag fått tillbaka mitt liv.

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
2 years ago

Jag åt lergigan när jag var gravid för illamående men fick massa biverkningar av den. 🥲 Skönt att det funkar för dig! 💕

Marie
Marie
2 years ago

Ojoj, var ska jag börja. Jag har haft problem med mina käkar i flera år. Spänner så mycket på nätterna. Ibland kan jag drömma om att mina tänder krasar sönder och att jag inte kan öppna munnen.
Tandläkaren har bara sagt att jag ska testa bettskena. Jag köpte en billig variant som inte hjälpte något. Visst, det skyddar ju tänderna men det hjälper mig ju inte mot orsaken.
Så läste jag på lite om botox i käkarna och hittade ett ställe där jag litade på hon som utför det. Hon hade aldrig sett större käkmuskler. Kul, inte riktigt där man vill ha stora muskler.
Men, för att komma till saken, det har hjälpt mig jättemycket. Denna gång väntade jag alldeles för länge innan jag fyllde på och fick tillbaka min spänningshuvudvärk. Efter påfyllnad i käkarna och lite i pannan är min huvudvärk borta.
Så jag kan verkligen rekommendera dig att testa. Men gå till ett bra ställe.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
2 years ago

Men åh, tack för du delar med dig! Ja men då kanske det är något jag ska testa. Tampas ju med mycket spänningshuvudvärk och mina käkar idag, tog halva dagen att få bort det onda. Nu mer öm. Undrar varför man spänner så? Tony säger att det låter helt galet mycket om mig när jag sover, gnisslar och knakar. Låter sexigt…. 😂😂😂

Då ska jag nog kolla upp detta!

Kram & tack!

Teija
Teija
2 years ago

Jag har haft bettskena i kanske två år nu och är jättenöjd. Tidigare hade jag ont inte bara i käkarna men också i huvudet då och då. Och det kändes obekvämt efter en natt med mycket spänning. Livskvaliteten har blivit så mycket bättre efter att ha skaffat mig bettskenan. Min är inte någon som går att köpa någonstans utan den är gjord just för mig.

Marie
Marie
2 years ago

Har haft problem med käklederna från och till i 30 år. Pressar tänderna både i sömnen och när jag är vaken. Haft bettskena så länge jag kan minnas men för ett par år sedan fick jag även muskelavslappnande tabletter ( Paraflex ) och botox i käkmusklerna. Herre vad detta har hjälpt, har nästan helt blivit av med värken och kan inte heller pressa lika hårt så tänderna skonas.

Theresd
Theresd
2 years ago

Jag kör btx och det är toppen. Är så skönt när spänningarna släpper. Hör av dig så kan du få testa😊

Havrefras
Havrefras
2 years ago

Jag har en bettskena som tandläkaren ordnade åt mig. För 15 år sen gnisslade jag jättemkt, när jag sedan hamnade i vårdnadstvist och all psykisk påfrestning gnisslade jag så mkt så att jag vaknade av att käken låst sig, fruktansvärt obehagligt. Bettskena var en gudagåva. det är numera min napp, när den åker in är det tack o gonatt, haha!

Img 2851.jpg

Nästa inlägg

Förhandsvisning LIKEA på C-more

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x