Roddar järnet

Hejsan svejsan!

Idag startade jag dagen med myskläder & jobb i soffan! Sen var det dags att hämta mina padelkläder, köpa galgar och fixa med goodiebags. Drunknade kartongerna här hemma, haha! Det var grejer överallt!

Goodiebagsen kommer bli såå maffiga! Härliga roligheter och såna fantastiska erbjudanden så jag tänker nog ta en själv också. 😜 Här sport Schampoo från Björn Axén, kostar 139 kr flaskan. Så kul att kunna ge ut en fin goodiebag till alla som anmält sig.

Igår startade vi dagen med en promenad. Ska verkligen försöka komma igång med dom nu, längtar bara så mycket efter våren och lite värme så att dessa promenader blir lite behagliga.

Var och gjorde mina naglar igår, så nöjd! Detta heter French fade, vita toppar men inte den skarpa franska kanten. Älskar dom!

Mötte upp mannen min som satt och jobbade på ett café. Han har mycket och göra precis som jag. Vissa dagar pratar vi knappt med varandra även om vi brukar jobba i närheten av varandra.

Idag kvistade jag få ned till padelhallen. Träffade detta ljuvliga gäng av ladies som spelade padel Hur glad blev man av detta? Önskar verkligen att jag orkar och kan i deras ålder, så impad!

”Se lite cool ut nu” sa jag, tycker han lyckades bra. Vi grabbade en snabb lunch på chop chop innan vi kvistade vidare.

Åkte och köpte galgar till kläderna! Letade som en galning på nätet och hittade till slut såna som jag ville ha på Clas Ohlson.

Tillbaka till hallen och packa goodiebags! Packade också vinster, så maffiga vinster ska ni veta.

Monterade ihop våra beachflaggor, blev så fiiiiina! Det kommer synas var man ska gå in i alla fall. 🖤

Nä, nu ska jag sova, detta är alldeles försent för mig men jag har varit så uppe i varv så det var svårt att komma till ro. Men nu måste jag, lång dag imorgon med.

Natti natti!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
2 years ago

Behöver du inte reklammarkera alla inlägg om detta? Det är väl reklam och du får ersättning? Hoppas att du publicerar och svarar.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
2 years ago

Bra att du är uppmärksam, märkt att du alltid är det.

Jag får ingen ersättning alls för detta. De är med i vår goodiebag på PADELEVENTET och jag ville dela med mig av vad som fanns i den.

Har reklammärkt nu för säkerhets skull. Dock så gäller marknadsföringslagen alltså inte när man skriver ett inlägg av helt fri vilja utan avtal om exponering i mina kanaler. Detta är PR.

Img 2835.jpg

Nästa inlägg

Full fart framåt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x