Landat i dubbel bemärkelse

Godmorgon vänner!

Hej från lite påsklov i underbara Sälen. Vi landade här i Söndags och har haft en första ljuvlig dag här. Det var med andan i halsen och axlarna uppe vid öronen som vi i förmiddags i Söndags åkte hit. Mycket jobb med Padeltastics event (ska berätta om det senare) och annat jobb med företagen gjorde att min stress legat totalt uppe i taket. Jag har jobbat från det jag vaknat till jag somnat.

Så igår när vi fick landa här och rå om lilla familjen kände jag hur jag började andas igen. Jag försöker göra lite andningsövningar, lyssnar på avslappning på appen Calm (kan verkligen rekommenderas om du stressar mycket eller är oroligt lagd som jag).

Där finns allt från meditationer (ska göra när jag skrivit till dig), hjälp att sova, daglig pepp, lugn musik, personlig utveckling, finns t.o.m. lugnande för barn också. Betalade drygt 400 kr för ett helt år.

Vi hyr en alldeles fantastisk lägenhet här, ligger precis vid backen och så är den så otroligt fin. Helt min smak! Vill ha samma hemma! 🤩

Igår startade vi morgonen med härlig frukost innan vi gav oss ut i backen.

Första skiddagen är alltid den mest förväntansfulla! Dessutom sken solen från en klarblå himmel så förutsättningarna var helt perfekta.

Ja ni ser ju! Dessutom var backarna så himla bra preppade, inga stora högar utan superfint underlag som var lättåkt.

Lunch uppe i toppstugan. Jag åt en vegetarisk ”gulasch” kan man säga. Linser och halloumi innehöll den. Riktigt god och kändes nyttig.

Vi träffade några vänner för lite afterski igår, fick tips om ett bra band som spelade. På G heter dom. En afterski blandat med både vuxna, gamlingar och barn och allt var utomhus.

Milo åkte skidor i 7 timmar igår. Haha, är det något han älskar så är det skidåkning. Får se hurdan träningsvärk han har idag? Han var ändå laddad för ännu en dag i backen igår innan han somnade.

Nu är klockan strax efter halv 7, får se när resten av familjen vaknar. Själv ska jag jobba i några timmar nu, bra att passa på när det är lugnt här. Solen stiger för fullt här, ska dock bli molnigt idag. Men så länge det inte regnar så är jag glad. Nu lite meditation.

Vi hörs sen!

Kram Nina

59
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
2 years ago

Wow så snygga naglar det som fångade min uppmärksamhet! Har du gjort på salong?vilket material?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
2 years ago

Tack! Gelé är materialet. Går hos en tjej här i vår stad som heter Linh. 🌸

Nästa inlägg

Vackraste brödet – Focaccia

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x