Fina påsken

Innehåller annonslänkar för Newport, H&M och Cervera

Godmorgon vänner!

Har ni haft en fin påsk? Det har vi. Lugnt, skönt, familj, vänner och så galet fint väder. Blir alldeles nipprig av att vi äntligen haft vårkänsla. Kunnat sitta ute och njutit av det fina vädret och känt värmen. Har t.o.m. fått lite sol på nosen.

Vi har kommit igång med våra promenader igen. Varit ute varenda morgon i en timma och det har varit helt ljuvligt i solen.

Räddade en humla som låg rakt på trottoaren och var helt borta, orkade knappt röra sig. Tog upp den och höll den en stund tills den piggade på sig och så la jag den på ett grässtrå i skogen istället.

Haft lite lätt påskpyntat här hemma. Jag brukar sällan gå all in på påskpynt, för mig är det nog mer maten som står i fokus. Och godiset. 😀

I torsdags var vi till NK och en av mina absoluta favoritaffärer där, Newport. Åh, blir alltid så förälskad i den inredningen.

Köpte några fakeblommor och denna helt underbara vas (<-länk). Den är den absolut finaste vasen jag har nu, åh vad jag storgillar den. I buketten har jag eukalyptus (<-länk, 20% rabatt just nu) som är hela 1 meter hög. Så fin! Älskar Newports blommor för det är riktigt hög kvalitet och så naturtroget. Sen är det 65 cm Magnolia (<-länk, 20% rabatt just nu).

Köpte med mig dessa underbart vackra glasägg (<-länk) också, såg nu att de är på halva priset. Vas HÄR.

Köpte också denna magiskt fina ljusstake (<-länk, 25% rabatt just nu). Har gått runt här hemma och tittat och beundrat den hela påsken. 😀 Bränt av maaaaassor med ljus också.

Tallrikar HÄR // Iittala vinglas HÄR // Bestick HÄR // Servetter HÄR

I lördags när vi hade Påskmiddag hemma hos oss blev ljusstaken en självklar ”centerpeace” på påskbordet. Eftersom den är så ”gles” så gick det utmärkt att ha den mitt på bordet.

Hittade inte servettringarna som jag köpte på H&M, däremot måste jag tipsa om dessa helt underbara ostskyltar. Måste köpa! Finns HÄR.

Påskmiddagen blev supermysig. Massa gott att äta och så nära och kära vid sitt matbord.

Här är lite av det som bjöds. Snittrullarna var magiskt goda. För att inte tala om sparrisen, den ska jag berätta mer om sen. Alltså, magi på riktigt.

Hepp! Nu ska vi ge oss ut i det fina vädret, ville bara kika in och säga hej och önska dig en fortsatt fin påsk.

Kram Nina

82
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Få hem den skadade

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x