Huggorm och 30 dagarsutmaningen

Godmorgon vänner!

Jag har ju dragit igång #30dagarsutmaningen på min Instagram. Häng jättegärna med om du vill. För att vara med så ska man ge sig ut på promenad 30 dagar i följd. Man ska gå minst 20 min för att det ska räknas som en promenad.

Idag är jag på dag 6. Har gått ca 1 timmes promenader och det är så jädrans härligt att vara igång. Jag sa det på min Instagram igår, att det känns som man börjar leva igen, som att själen och hjärnan blommar. Som att man renar hjärnan på något vis, nej men alltså man mår så bra av dessa promenader så jag peppar verkligen er alla att köra igång också. Det gör underverk med själen.

Igår startade jag först dagen med att träna padel med vår tränare Fredrik. Jag har alltid morgontiderna, så skönt att träna tidigt, då är det lugnt med folk också. Tony är ju skadad nu så han följde med och satt och tränade på träningscykeln. Igår så började äntligen enhands backhanden att sitta. Det har varit svårt att få den och funka, men jäklar i min lilla låda så fick jag den att sitta igår. Körde lite overheads också, Fredrik är verkligen såå grym! Han peppar så himla bra och får en att tro på en själv.

Sen var det snabbt hem igen för jobb. Tony satt i möten och jag hade jobb i köket hela dagen igår. Jag gjorde flera nya recept igår, ska bli härligt att dela med mig av dem sen.

Igår gick vi på Gröngarn, så fint de hade gjort där. Där kommer vi gå fler ggr, kanske inte så långt som vi fick igår. För där såg vi en liten huggis som låg och solade sig. Fy farao vad rädd jag blev alltså! Men där de gjort om en massa ska vi ta med en fikakorg till och sätta oss och njuta.

Igår kväll sen så tog Tony premiärdopp i bubbelkoppen för i år. Inte en enda gång har vi badat i vinter, det har känts så himla urrigt och hemskt. Men så igår la han sig och kurerade axeln, det var skönt med värmen.

Jaha, nu ska vi börja göra oss i ordning här. Möten i Sthlm idag. Vi hörs sen.

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
2 years ago

Tack för påminnelsen om hur skönt det är med promenader. Har alldeles kommit av mig och är så sjukt trött att det är svårt att komma ut. Men, idag hände det. Och jag sprang t.o.m. lite. Sååå skönt. Vet ju att jag blir piggare av det.
Köpte ett spabad som vi invigde i höstas. Har badat hela vintern. Är ju supermysigt på vintern. Bara att ta på mössa om det blir kallt. Nu är det nästan lite konstigt att bada, när det är varmt och ljust ute. 🙂

Sandra
Sandra
2 years ago

Jävla snygga ben du har människa!

Img 3536.jpg

Nästa inlägg

Fina påsken

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x