FREDAGSLISTAN

Godmorgon vänner!

Kickar igång denna Fredag med en Fredagslista. Kände att det var på sin plats för det var ju evigheter sen, måste nog införa dessa Fredagslistor igen, det är kul ju!

1) Hur ser din dag ut idag?

I onsdags var vi båda på möten i Stockholm och hann kvista in snabbt i Kungsträdgården för att kika på Körsbärsblomningen (de hade preciiis börjat slå ut ordentligt och vi räknade ut att på Fredag (alltså idag) så slår de ut helt. Jag ÄLSKAR den verkligen och blir typ rörd av att gå där. Så idag har min kära man bokat in ett dygn i storstan åt oss så jag får kika på den ordentligt. Vi brukar ta ett dygn för oss själva vår och höst i storstan och vara göra det som faller oss in. Då det ser jag fram emot massor. Hela morgonen och förmiddagen ska dock ägnas åt jobb jobb jobb.

2) Vad var det bästa med veckan som gick?

Att veckan var så produktiv som den var, vi båda har fått mycket gjort. Här ovan ser ni bilder från Stockholmsdagen och när vi fick en paus att bara sitta på Dramatens trappa i gassande solsken.

Att vi kommit igång med våra promenader igen och att dom blev varmare och varmare hela tiden under veckan.

Att Milo äntligen fått en ny studsmatta. Tony som inte kan använda sin höger arm ordentligt har ju inte kunnat montera den. Mange och Maria kom till undsättning och så hjälptes vi åt att få ihop den. Milo, som fortfarande älskar att hoppa och volta som en galning väntade tålmodigt. Haha, rätt kul syn när han låg där. Han var tyvärr mest i vägen när han försökte hjälpa till men det är gott nog tänker jag…. Riktigt riktigt bra träning för kids detta, ja för oss vuxna med för all del. Visste du att hoppa studsmatta i en halvtimma ger över 6000 steg. Du förbränner fler kalorier om du hoppar studsmatta i 10 minuter än vad du gör på en 30 minuters promenad.

Milo tränar ju fotboll men har inte haft fotboll under vintern så för att få upp flåset inför fotbollssäsongen är detta toppen. Har du barn som inte kommer iväg på träningar t ex och kanske bara vill sitta och spela så är ju en studsmatta riktigt bra träning. Man kan ge dom lite utmaningar så det blir lite roligare.

Hoppa 100 hopp i sträck

Högsta hoppet

Hoppa upp och sen sätt dig på rumpan, upp igen och hoppa och sen på rumpan igen, varva dem 20 -50 ggr, riktigt jobbigt.

HÄR hittade jag fler roliga sätt att få ihop lite ”träning” på studsmattan. Kanske en familjegrej i helgen?

3) En Instagram att tipsa om!

Har snöat in på modeinstagram nu till våren, hämtar massor med inspo från såna sidor. HÄR har ni en tjej som klär sig väldigt classy. Detta är lite hur jag hämtar inspo till jobb outfits bl a. Hennes Instagram finns HÄR.

4) Vad åt du till frukost?

Har inte ätit ännu men ska först dricka min Sellerijuice. Sedan väntar jag en halvtimma och så äter jag min smoothie med pauluns glutenfria müsli. Det är den müslin jag äter om jag inte gör min egna. Den är egentligen godast, recept HÄR.

Hepp! Nu dags att dra, vi hörs senare.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 3639.jpg

Nästa inlägg

Krämig kycklinggryta med lite sting

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x