Långt & tjockt hår!

Gokväll vänner!

Har just varit och tagit ett långt bad! Så skööönt. Det blev ett ”dubbelbad” (istället för bubbelbad) idag. Blev ju snuvad på att bada på hotellet och det där har liksom hängt kvar hos mig. Att det inte blev något bad. 🤣

Började med ett dopp i bubbelkoppen. Ibland är det så skönt att bada just utomhus, bli varm inne i kroppen på något sätt. Sen ta ett bad och tvätta håret och raka benen. Hur skönt! Jag ser det som vardagslyx. Något mer som är vardagslyx är mitt schampo och balsam. Jo men jag MÅSTE berätta mer. Ni vet ju att jag har ett jättefint och stolt samarbete med Under Your skin (missa för tusan inte min Rabattkod: Nina20 för att fynda rejält när du handlar.)

AC784644-F183-470F-BD16-E947FC740D66
Just nu använder jag Hair Growth kitet från ”Under your skin”, ja ni vet ju vid det här laget att jag är helt tvärnöjd med Detox-kitet (<klickbar länk) som jag använt i många många månader nu. Det där kitet som tvättar håret på djupet, har helt naturliga ingredienser och som om inte det vore nog så håller det dessutom håret rent i en hel evighet. Jag skulle lätt kunna tvätta det kanske var 10:e dag. Jo men det är sant, håret håller sig såå mycket renare med detta detox-kit.

Nu med Hair Growth kitet tvättar jag det lika ofta/sällan som med DetoxKitet, dock så är tillvägagångssättet lite annorlunda då detta kit också har ett serum.

Hair Growth är exakt det de låter som.

✅ Det förebygger och minskar håravfall.

✅ Stimulerar långvarig hårväxt. Kan även ge nytt liv åt trötta gamla hårsäckar som på sikt ger nya hårstrån.

✅ Både stärkande och närande för håret.

✅ Innehåller Capilia longa extrakt från gurkmeja som vetenskapligt bevisat stimulerar hårväxt och förbättrar hårtäthet och tjocklek.

Först tvättar jag håret som vanligt med både schampo och balsam. För att detta ska fungera optimalt rekommenderas att man använder hela Hair Growth kitet (<länk). Dvs schampo, balsam och det aktiverande serumet. Bara av schampot och balsamet blir håret fantastiskt mjukt och följsamt. Alldeles lent och glansigt, ja men så som man vill att håret ska se ut efter en tvätt.

Här har du det aktiverande serumet. Det är denna som stimulerar hårsäckarna. Så när jag tvättat håret och handdukstorkat och borstat det så tar jag en hel pipett med droppar som jag fördelar ut över huvudet i hårbotten. Jag brukar massera lite extra för att det ska sjunka in ordentligt. Nu har jag använt detta helt i några veckor och idag efter duschen tyckte jag mig redan se att mina ”vikar” i fram fyllts på med små små hårstrån. Inbillar jag mig? Nej men jag tror faktiskt inte det. Fler på sidan i recensionerna skriver samma, att det går otroligt snabbt att märka skillnad. Någon skrev att de hade nästintill en kal fläck uppepå huvudet, men redan efter 3 veckor hade den kala fläcken minskat massor. Såg också att någon haft såna problem med att tappa massor av hår efter covid men redan efter en tvätt fick hon mindre hår på borsten. Detta ska vara ruskigt effektivt. Serumet sköljs inte ur utan sparas kvar i håret tills du tvättar det igen.

Det som jag älskar är att håret känns fräscht och tvättat så länge. Tycker jag fått både blankt och fint hår sen jag började använda detta märke och är verkligen supernöjd på riktigt. Har minskat avsevärt på användningen av torrschampo också, bara en sån sak! Nu ska det bli spännande att se hur mycket håret kommer växa och tjocka på sig?

Glöm inte min rabattkod Nina20 för att få 20% rabatt på ditt köp!

Detox-kitet hittar du HÄR!

Hair Growth kitet hittar du HÄR!

Är du intresserad av andra produkter finns de att kika på HÄR. Jag & framförallt Milo rekommenderar handkrämen, Milo har svintorra händer på vintern som blir alldeles fnöskiga på ovansidan men sen han började med handkrämen från detta märke är det helt borta. Jag har en bredvid sängen också som jag smörjer både händer och fötter med innan jag ska sova. En riktigt mysig ritual som gjort att jag också har som bebisfötter numera, inga torra hälar att skämmas för denna sommar!

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
2 years ago

Hej!
Har användt detta schampo och balsam tidigare och gillade det verkligen.
Tänkte beställa kitet nu men hittar inte var man skriver in rabatt koden, försökt hitta i 10 min men ser verkligen inte 😂
Ha en fin dag!

Maria
Maria
2 years ago

Hej igen!
Hittade det nu så har beställt 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
2 years ago

Toppen! ❤️

5e77f52b d097 4d6a 949c d377ec2448a2.jpg

Nästa inlägg

Dejtnight dygnet

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x