Finaste sommarsmyckena – 20% rabatt

Reklam för Me and my Boo Boo

Min frisör är ju så himla duktig på smycken, hon driver vid sidan av sin frisörverksamhet Me and my Boo Boo. Detta har ju kommit till att bli en stor favorit när det kommer till smycken, alltså sommarsmyckena är så fina så det är inte klokt.

Nu ger jag dig en rabattkod så du också kan fylla på sommarsmyckena tills solen och sommaren kommer. NINA20 ger dig 20% rabatt på ett köp, de 50 första som beställer med min rabattkod får en gåva med på köpet. 💕🌸

Alltså! Dessa ringar! Love love, vet faktiskt inte hur många jag införskaffat mig nu? Tycker dom är sååå somriga och fina och får alltid frågor var jag köpt dom när jag har dom på mig. På just dessa är alla gulddetaljer i 25 karats guldplättering. Ringarna hittar du HÄR, armbandet du ser hittar du HÄR.

Finns massor med olika fina ringar om du klickar HÄR. Åh vad jag längtar till bruna händer och bära dessa ljuvligheter.

Här har du två halsband som är såna riktiga sommarhärligheter också. Det längst ned specialbeställde jag, det får man också göra. Dom tar gärna emot egna önskemål också så bara att kontakta dom, läs mer HÄR. HÄR hittar du halsbanden.

Bokstavshalsbandet hittar du HÄR. Älskar att bokstaven är sådär liten och inte blaffig. Så fin på.

Här har du två favoriter på armgodis också! Armbandet med pärlor/blommor hittar du HÄR och den enklare varianten med en stor sötvattenpärla och 24 K guldplättering på hittar du HÄR.

Förra sommaren hade jag denna ljuvliga länk med rosa opaler runt fotleden. Länken är i guldplätterad sterlingsilver. Opaler sägs hjälpa till med mycket, t ex:

• Få tillbaka glädjen i livet.

• Lösa upp stress, ångest och oro.

• Lindra hjärtesorg och traumatiska upplevelser.

• Bryta gamla mönster och ge dig nya mål i livet.

• Bringar kärlek och ökat självförtroende.

Du hittar den superfina HÄR.

Kom ihåg min rabattkod NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp. De 50 första som handlar får också en gåva med på köpet.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
2 years ago

Fina smycken. Jag undrar töjs armbanden efter en viss tid?

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
2 years ago

Nej, det har de inte gjort för mig.

Img 4556.jpg

Nästa inlägg

Att våga berätta hur man mår!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x