Dagens Skönhetstips!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Goddagens vänner!

Har ni fullt upp i Valborgsstöket? Det tänker jag att de flesta har idag. Det är en sådan dag helt enkelt. Vi ska få hem gäster ikväll så här stökas det för fullt, mat ska lagas och jag ser så fram emot lite middagshäng.

Tänkte ge dig lite skönhetstips. Ni brukar gilla dom och jag som är intresserad av allt som rör det tycker det är kul att tipsa när jag hittar något som jag gillar.

Lumene, micellar cleansing water (<klickbar länk) Just nu 25% rabatt!

Detta har jag tipsat om tidigare men det tål att tipsas om igen! Detta är nämligen en produkt som jag numera inte kan vara utan!

Jo men visst serru, ALLA pratar om det här vattnet. ”De franska kvinnornas skönhetshemlighet.” Har du missat det så är det inget konstigt för det har inte varit på tapeten så himla länge. Micellära produkter har en speciell rengörande sammansättning. Dessa små små micellära partiklarna som egentligen är nanomolekyler av olja drar ut smuts, orenheter och makeup rester ur huden, tänk dig att den beter sig nästan som en magnet. Det är alltså små små mikroskopiska partiklar som dammsuger huden från sånt som inte ska sitta där. Den efterlämnar huden återfuktad och ren och alldeles ljuvligt len och härlig.

Du behöver inte ha på vanlig ansiktsvatten efteråt utan bara smörja med din vanliga hudkräm efteråt. Denna innehåller 92% helt rena produkter och är så himla bra. Billig är den också!

Den här använder jag själv på morgonen istället för vanlig tvätt. Under t ex vinterhalvåret blir man extra torr i huden och då försöker jag faktiskt att inte tvätta ansiktet med vatten så ofta. Det räcker på kvällen när man tvättar av sig sminket. Denna är därför perfekt på morgonen, inget vatten som torkar ur utan detta micellära vatten på en bomullsrondell som efterlämnar huden mjuk och len. Älskar den!

Under min foundation använder jag denna. Nej men hörni, kan det vara det bästa ever, det är REA på den så passa för tusan på! Lumene natural glow (<klickbar länk). Ger helt galet mycket glow, gör så min foundation sitter hela dagen och mjukgör. Alltså, älskar! Har tipsat förut om denna också men måste tipsa igen.

Ett makeup-hack är att blanda denna med din foundation. Då blendar du ut den snyggt på huden samtidigt och gör att du använder mindre foundation.

Everlasting youth fluid (<klickbar länk), 25% rabatt just nu

Efter att ha kommit över en recension som lovade perfekt täckning och uppstramning blev jag tvungen att testa denna foundation. Detta skulle vara det bästa ever för just mogen hud….. och jag kan nog inte göra annat än hålla med! Ni är många som frågar om min bas nu på Instagram och jag kan verkligen varmt rekommendera denna.

En anti-aging foundation för 30+ kvinnor. Ger lyster, döljer skavanker, ger fasthet och låter samtidigt huden andas. Innehåller cikoria-extrakt och rödalg som ger huden vitalitet. Den innehåller också ekologisk havresocker som ger fasthet och fyllighet i huden. Nej men jag är såååå nöjd! Letar du efter en foundation som ger det där lilla extra måste du testa denna. Jag har den i färgen Wheat (nr:109).

Det var dagens skönhetstips! Kika gärna in på NordicFeel nu då de har supermånga härliga erbjudanden just nu! HÄR hittar du in på deras sida!

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
2b1145fa 3b6c 47cb acb7 50b53e28485a.jpg

Nästa inlägg

Tips på toppenrestaurang och halo

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x