Tips på toppenrestaurang och halo

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Goodmorning!

Är ni laddade för valborg tro? Det är vi, här ska kickas igång förberedelser 2000 som vi brukar säga när något kommer bli riktigt hektiskt. 😀

Hörni! Igår for vi till Västerås, vi hade massa ärenden som skulle fixas där så vi stack dit lagom till det var dags att äta lunch. Typiskt mig och Tony att alltid i första hand tänka på mat. 😀

På väg till restaurangen fick vi se denna halo runt solen, alltid så häftigt när man får se en sådan. Det är nästan magiskt på något vis! Jag blev tvungen att googla på det och det står såhär:

Halo är ett väderfenomen som relativt ofta framträder på himlen, många gånger i samband med annalkande frontsystem och nederbördsområden. Halon kan vara ett tecken på en förändring i vädret, men säkert är det inte.

Källa: SMHI

Vi hade bokat lunch på Limone. Nej men jag säger såhär. Har ni aldrig varit där så testa, jag åt den den, by far, godaste scampi-pastan jag någonsin ätit. T.o.m med glutenfri pasta. Smaker av citron, vitlök och tomat i en fantastisk blandning av perfekt scampi. Restaurangen har en supermysig atmosfär dessutom så jag säger full pott. Jag drömmer om pastan fortfarande, så galet gott!

Satt utanför en stund efteråt för solen gassade och jag var sådär härligt mätt och belåten efter maten. Måste bara tipsa om jeansen (<klickbar länk) jag har på mig här. Dom är nämligen på REA nu. Världens skönaste jeans som sitter som en smäck! Kallas för push-up jeans, vet inte riktigt varför men kanske att de har en fantastisk stretch och sätter rumpis på plats. 😀 Finns i 2 olika längder dessutom, perfekt för en kortis som mig. Det är så roligt för många av er tror att jag är lång, det är jag verkligen inte, jag är hela 159 cm. Haha! Det är inte direkt långt va?

Ja, har ni planer på att besöka en restaurang i Västerås nångång så måste ni testa Limone! Tips tips!

Nu måste jag fortsätta här, vi hörs sen igen!

Kram Nina

24
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
2 years ago

Va jag trodde att du var mycket längre. Jag är inte heller så lång,då ska jag ta dig mer på allvar när du tipsar om jeans:)
För när man är så kort är det svårt att hitta byxor som sitter som en smäck!
Tyvärr var byxorna slut bara stl 34 kvar,ja till riktigt smala kvinnor då.

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
2 years ago

Jag har samma problem. Men försöker tipsa så fort det finns för kortisar som oss. 😀

Img 4575.jpg

Nästa inlägg

Finaste sommarsmyckena – 20% rabatt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x